EXKLUZÍVNA ZĽAVA 40 % na 🌰 kešu orechy, natural, W320 od značky MámeChuť. 🌰 Platí do vypredania zásob. NOVINKA: pripravujeme pre vás úplne nový e-shop.

Šípkový prášok, BIO

Tip Vegan Bio
45,70 € 374 € od 4,70 € - - - –10 % - –9 % až –10 %
sipkovy-prasek-bio
45,70 € 374 € od 4,70 € - - - –10 % - –9 % až –10 % 4,70 € 9,90 € 18,20 € 40,90 € 75,90 € 336,70 € od 4,70 €
Skladem (3 ks) Skladem (5 ks) Skladem (8 ks) Skladem (>10 ks) Skladem (>10 ks) Skladem (3 ks) Zvoľte variant
Balenie
Zvolený variant nie je k dispozícii. Reset vybraných parametrov.
  • Šípkový prášok BIO vyrobený z plodu ruže šípovej je superpotravina bohatá na vitamín C, E, B, antioxidanty a minerálne látky.

  • Šípkový prášok je drvený sušený plod ruže šípovej. Ruže rastie prevažne v Európe, ale aj v niektorých častiach Afriky a Ázie. Nápoj zo šípkového prášku má jemne bylinnú a ľahko sladkastú chuť s trpkým nádychom. Šípky boli od nepamäti spájané s prínosom pre zdravie a sú neoddeliteľnou súčasťou ľudového liečiteľstva. Šípkový prášok je zásobárňou vitamínu C, E, B, antioxidantov a minerálnych látok.

  • Na 1kg prášku bolo použitých 4kg čerstvej suroviny.

  • Zloženie: 100 % Šípky BIO

Detailné informácie

Podrobný popis

CZ-BIO-002 / Poľnohospodárska produkcia mimo EÚ

Minimálna trvanlivosť: min 12 mesiacov od okamihu produkcie

Skladovanie: chladné, tmavé a suché miesto (max. 20 ° C, max. 65 % vlhkosť vzduchu)

Použitie: Šípkový prášok môžete zaliať vriacou vodou a urobiť si z neho šípkový čaj, treba ale myslieť na to, že sa v nápoji vysokou teplotou znižuje obsah vitamínov. Tiež ho môžete zmiešať s vodou alebo pridať do ovocnej šťavy či smoothie.

Výživové údaje na 100g:

Energetická hodnota: 1 124 kJ / 272 kcal

Tuky: 2,5 g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 2 g

Sacharidy: 29,2 g, z toho cukry: 23,7 g

Vláknina: 56,2 g

Bielkoviny: 5,1 g

Soľ: 0 g

Dodatočné parametre

Kategória: Ovocné prášky
Krajina pôvodu: Bulharsko
Značka: Les fruits du paradis
5
2x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevypĺňajte toto pole:
5
MS Avatar autora | 25.4.2024
dodávka OK, ešte som nepoužila

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: