Exkluzívna zľava 34 % na 🌰 kešu orechy, natural, W320 od značky MámeChuť. 🌰 Platí do vypredania zásob.

Malinový, prášok, lyofilizovaný, BIO

Vegan Bio SCD Bez lepku
260,70 € 434,70 € 1 301,70 € od 260,70 €
Skladem (6 ks) Skladem (3 ks) Skladem (1 ks) Zvoľte variant
Balenie
Zvolený variant nie je k dispozícii. Reset vybraných parametrov.
    Maliny.
  • Ovocný malinový prášok - malinová aróma dodá dezertom a cukrárenským výrobkom malinovú chuť a ako prírodné farbivo aj krásnu červenú farbu. Malinový prášok v BIO kvalite sa používa ako prírodné farbivo. Používa sa nielen do dezertov, ale aj do smoothie alebo nátierok.

  • Lyofilizácia je proces sušenia mrazom, pri ktorom si ovocie zachováva svoju prirodzenú štruktúru, farbu, vôňu a predovšetkým nutričnú hodnotu vrátane všetkých vitamínov a minerálov obsiahnutých v čerstvom ovocí.

  • Lyofilizované potraviny vynikajú predovšetkým nízkou hmotnosťou, pri zachovaní výživových látok a možným uvedením do pôvodného stavu rehydratáciou. V závislosti na balení majú potom lyofilizované potraviny predĺženú životnosť.

  • Zloženie: 100 % Maliny BIO

Detailné informácie

Darček pri nákupe nad 20 €
Darček pri nákupe
Ochutnávka a zľava na ďalší nákup.
Doprava zadarmo
Dopravné od 3,99 €
Doprava zadarmo od 149 €.
Garancia kvality
Garancia kvality
Všetko osobne kontrolujeme.
Široký výber produktov
Bohatý výber
Máme 1.100+ bio/nebio produktov.

Podrobný popis

CZ-BIO-002 / Poľnohospodárska produkcia EÚ

Minimálna trvanlivosť: min 12 mesiacov od okamihu produkcie

Skladovanie: chladné, tmavé a suché miesto (max. 20 °C, max. 65 % vlhkosť vzduchu)

Nutričné ​​hodnoty na 100g výrobku:

ENERGIA [kJ / kcal]: 1188/285

TUKY [g]: 2,6, z toho nasýtené mastné kyseliny [g]: 0,1

SACHARIDY [g]: 77,5, z toho CUKRY [g]: 22,8

VLÁKNINA [g]: 37,9

BIELKOVINY [g]: 6,8

SOĽ [g]: 0,01

Nutričné ​​hodnoty sa môžu u prírodných produktov líšiť.

Dodatočné parametre

Kategória: Ovocné prášky
Krajina pôvodu: Německo
Značka: Les fruits du paradis

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: