Guľatozrnná ryža
Súvisiaci tovar
Sladidlo Klasik 4Slim je sladidlo na báze extraktu z koreňa čakanky a rastlinných vláknin. Ide o moderné Low Carb sladidlo s vysokým podielom rozpustnej vlákniny, zníženou...
Zmes korenia bio na prípravu nápoja s horúcim mliekom. Slnečne zlatý horúci nápoj, jemný s vanilkou. Doprajte si aj v zime štipku slnka. Už starí ajurvédski učenci vedeli o...
Vláknina je dôležitá zložka potravy, ktorú ale naše telo ťažko trávi. Rozlišujeme dva druhy vlákniny: rozpustnú a nerozpustnú. Z veľkej časti je rozpustná vláknina pri prechode...
Zmes korenia bio na prípravu nápoja s horúcim mliekom. Slnečne zlatý horúci nápoj, jemný s vanilkou. Doprajte si aj v zime štipku slnka. Už starí ajurvédski učenci vedeli o...
Banánová múka bio, zo žltých banánov, je prirodzene bezlepková a vhodná pre celiakov. Vyrába sa zo sušených a pomletých sladkých banánov. Chuť je ľahko do sladka.Múka je bohatá...
Pšeničná bielkovina je v podstate múka zbavená škrobu. Čistý pšeničný lepok. Vhodný na výrobu domáceho seitanu - "pšeničné mäso" . Pšeničná bielkovina sa vyznačuje naozaj veľkým...
Podrobný popis
Minimálna trvanlivosť: min 12 mesiacov od dátumu výroby
Skladovanie: chladné, tmavé a suché miesto (max. 20°C, max. 65% vlhkosť vzduchu)
Nutričné hodnoty na 100g výrobku:
ENERGIA [kJ / kcal]: 1474 / 348
TUKY [g]: 2,8, z toho NASÝTENÉ MASTNÉ KYSELINY [g]: 0,58
SACHARIDY [g]: 72,7, z toho CUKRY [g]: 0,32
VLÁKNINA [g]: 3,6
BIELKOVINY [g]: 6,2
SOĽ [g]: 0,0025
Nutričné hodnoty sa môžu u prírodných produktov líšiť.
Dodatočné parametre
Kategória: | Rýže |
---|---|
Hmotnosť: | 0.5 kg |
Balenie: | 500 g |
Krajina pôvodu: | Itálie |
Značka: | BioNebio |
Jačmeň je menej známa obilnina so skvelými výživovými vlastnosťami - má vysoký obsah vlákniny (veľkú časť tvorí rozpustná vláknina, tzv. betaglukány), čím pôsobí blahodárne...
Biela quinoa zaujme svojou jemnou maslovou chuťou. Biela quinoa je jedným z troch najčastejších druhov tejto pseudo obilniny. Vzhľadom k svojej jemnosti však patrí k...
Jačmenné krúpy - základ tradičnej slovanskej kuchyne. Jačmenné krúpy sú opäť trendy. Naši predkovia ich mali na stole veľmi často a vedeli prečo. Jačmenné krúpy vás prekvapia...
Raž ozimná je svojím zložením podobná pšenici. Konzumácia raže priaznivo pôsobí na pružnosť artérií a krvný obeh. Je bohatá na fosfor, horčík, železo, zinok, selén a iné...
Červená pšenica je jeden z pôvodných druhov obilnín. Jej červená, až hnedastá farba je spôsobená prirodzeným obsahom flavonoidov (katechínu a tanínu) a antokyanov. Antokyan je...
Fonio je staroveká super - obilnina, ktorá rastie v Západnej Afrike už vyše 5000 rokov a je nazývaná ako " nová quinoa ". Prirodzene bez lepku, bohatá na výživné látky s nízkym...
Jačmenné krúpy - základ tradičnej slovanskej kuchyne. Jačmenné krúpy sú opäť trendy. Naši predkovia ich mali na stole veľmi často a vedeli prečo. Jačmenné krúpy vás prekvapia...
Pšenica jednozrnka je najstarším domestikovaným druhom pšenice. Náš organizmus sa na trávenie týchto starodávnych, neprešľachtených obilnín adaptuje už mnoho tisícročí a dokáže...
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.