Sušená trstinová šťava, BIO
Súvisiaci tovar

Hraška Vanilka je unikátny český výrobok z rýdzo prírodných surovín. Neobsahuje lepok, cholesterol, glutaman sodný, konzervanty ani farbivá. Táto lahodná hrachová zmes zvyšuje...

Zemiakové vločky sú veľmi šikovným pomocníkom pri príprave zemiakovej kaše, knedlí, halušiek, krokiet, placiek, k zahusťovaniu pokrmov alebo obaľovaniu. Vločky nasypte do...

Táto jemne mletá jedlá sóda je vhodná na potravinárske účely a pri výrobe neboli použité zlúčeniny hliníka. Používame ju na kyprenie niektorých ciest. V kyslom prostredí sa...

Čokoládové kúsky sú vynikajúce do sušienok, báboviek a korpusov aj na zdobenie torty a dezertov. Po upečení držia tvar a dodajú cestu božskú čokoládovú chuť. Sú jasnou voľbou...

Kukuričný škrob v BIO kvalite na prípravu múčnikov a dezertov, k zahusteniu krémov, polievok, náplní, omáčok a polievok. Využijeme ho nielen pri varení, ale aj do múčnikov a...

Hraška vychádza z rodinnej tradície a ide o rýdzo český produkt. Hraška neobsahuje lepok, žiadne konzervanty ani farbivá. Zahustiť s ňou môžete polievky, omáčky, šťavy a ďalšie...

Prírodný vanilkový extrakt je získavaný extrakciou a bez námahy s ním vyčarujete dezerty s hrejivou arómou vanilkových strukov. Či už stavíte na poctivú vanilkovú zmrzlinu,...

Ak si radi pečiete vlastný chlieb, určite musíte vyskúšať BIO ražný kvások. Hlavnou výhodou je výborná chuť, ktorú vďaka tomuto kvásku bude Váš chlieb mať a tiež, že kvások...

Pšeničná bielkovina je v podstate múka zbavená škrobu. Čistý pšeničný lepok. Vhodný na výrobu domáceho seitanu - "pšeničné mäso" . Pšeničná bielkovina sa vyznačuje naozaj veľkým...

Agar sa získava z morskej riasy Tengusa a je tak bohatý na živiny ako ostatné známe riasy. Obsahuje vysoké množstvo vápnika, železa i jódu. Agar je vo forme miniatúrnych...

Agar sa získava z morskej riasy Tengusa a je tak bohatý na živiny ako ostatné známe riasy. Obsahuje vysoké množstvo vápnika, železa i jódu. Agar je vo forme miniatúrnych...

Kypriaci prášok do pečiva bez obsahu lepku. Pri jeho výrobe boli použité suroviny najvyššej kvality. Od českého výrobcu s dlhoročnou tradíciou. Kypriaci prášok pridávame do...

Vanilka odrody Bourbon v BIO kvalite a navyše priamo z Madagaskaru sa radí medzi najluxusnejšie korenia. Využijete ju do krémov, pudingov a na pečenie čajového pečiva. Vanilka...

Vínny kameň prirodzene vzniká v sude, keď je víno vystavené nižšej teplote. Pri použití dochádza potom k reakcii vinného kameňa s jedlou sódou, vďaka čomu je cesto dokonale...

Kuzu je drevnatá liana. Má svoj pôvod v Japonských horách. Kuzu sa robí z koreňa. Je ľahko stráviteľné, črevá ho ľahko vstrebajú. Je vhodný pri prechladnutí, črevných...

Škrob obsahuje veľké množstvo sacharidov a bielkovín. Je vhodný aj pre celiakov a iných alergikov, pretože je prirodzene bezlepkový a neobsahuje žiadne alergény. Ocenia ho aj...
Podrobný popis
- Skladovanie: Skladujte pri izbovej teplote. Chráňte pred vlhkosťou, mrazom a priamym slnečným žiarením.
- Upozornenie pre alergikov: Výrobok neobsahuje stopy alergénov.
Dodatočné parametre
Kategória: | Cukry a zdravá sladidla |
---|---|
Hmotnosť: | 0.3 kg |
Balenie: | 300 g |
Krajina pôvodu: | Kolumbie |
Značka: | BioNebio |

Jedná sa o zdravší variant sladenia. Ďatľový cukor môžete použiť všade tam, kde používate bežný cukor, jeho sladivosť je nižšia než u bežného cukru. Zloženie: 100 % Ďatľový...

Ryžový slad: je prírodné sladidlo neobsahuje biely cukor ani umelé sladidlá konzistenciou pripomína med Použitie: na sladenie, do krémov, dezertov, na pečenieZloženie:...

Sladivosť 1: 1 - sladí rovnako ako cukor! Natusweet je registrovaná ochranná známka vo všetkých 27 štátoch EÚ a skladá sa z niekoľkých jednotlivých štandardizovaných glykozidov,...

Agávový inulín Bio je vysoko rozpustná probiotická vláknina extrahovaná z rastliny agáve. BIO Agáve inulín v prášku je lahodné prírodné sladidlo bez umelej chuti, ktorá by mohla...

Tento lahodný prírodný cukor si získa svojich priaznivcov nielen svojou karamelovou chuťou a vôňou, ale aj minerálmi, ktoré v ňom pri šetrnom spracovaní zostávajú zachované. Na...

Palmový cukor BIO sa získava zo sirupu palmy cukrovej (a podobných druhov sladkých paliem), teda obdobne ako javorový sirup z kanadských javorov. Má nízky glykemický index, teda...

Prírodný trstinový cukor melasový sa vyrába zahusťovaním trstinovej šťavy, z ktorej už bola odstránená časť cukru. Má jemné vlhké kryštáliky a typickú chuť a vôňu trstinovej...

Vyrobené prírodným spôsobom. Neobsahuje žiadne chemické prísady ani farbivá. Jačmenný slad je zdravou náhradou klasického bieleho cukru, ktorý nestimuluje slinivku, teda šetrí...

Vanilka má relaxačné účinky, a preto bude mať vanilkový cukor podobný efekt aj vo vašom jedle – akonáhle ucítite tú neodolateľnú vôňu pravej vanilky, vaše zmysly budú ako v...


Erytritol je variant náhradného sladidla. Je sladký ako cukor, neobsahuje však takmer žiadne kalórie. Má nízky glykemický index a nemá vplyv na hladinu inzulínu, dopriať si ho...

Brezový cukor je druh prírodného cukru. Vzhľadovo aj chuťovo je takmer rovnaký ako klasický kryštálový cukor, ale jeho fyziologický vplyv na ľudský organizmus je výrazne...

Je to perfektní alternativa k rafinovanému a třtinovému cukru, protože navíc dodá slazeným potravinám jedinečnou a neopakovatelnou karamelovou chuť. Další z výhod kokosového...

Sladká chuť je človeku prirodzene príjemná a často je obľúbená hlavne u detí. BIO vanilkový cukor je kvalitnou alternatívou bežne dostupného cukru. Neobsahuje syntetické arómy...

Xylitol je druh prírodného cukru. Je vhodný na pečenie, varenie či osladenie nápojov. Vzhľadovo aj chuťovo je takmer rovnaký ako klasický kryštálový cukor, avšak jeho vplyv na...
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Bionebio je česká značka špecializujúca sa na výrobu a predaj bio a eko produktov. Značka kladie dôraz na kvalitu a udržateľnosť. Bionebio ponúka širokú škálu produktov. Najviac populárny produkt tejto značky je prírodný surový trstinový cukor a javorový sirup grade A.