Šántina tandoori masala, BIO
Súvisiaci tovar

Rukolové pesto s pistáciami a slnečnicou – dochucovacia pasta na priamu konzumáciu. Typická štipľavá horkosť, ktorá je veľmi intenzívna pri čerstvo odtrhnutej rukole sa v peste...

Mandľové pesto, ako už názov napovedá, je z množstva mandlí. Mandľové pesto je jemnej chuti, dalo by sa povedať dámske. Ako ochutná, milovník mandlí ocitne sa v mandľovom raji....

V kombinácii so sušenými paradajkami je výborným spoločníkom pri stolovaní. Každému kto má rád zaujímavú a pikantnú chuť. Môžeme ju primiešať do ryže, cestovín, kuskusu,...

Zmes korenia bio na prípravu nápoja s horúcim mliekom. Slnečne zlatý horúci nápoj, jemný s vanilkou. Doprajte si aj v zime štipku slnka. Už starí ajurvédski učenci vedeli o...

Cesnakovo petržlenové pesto je rozhodne pre milovníkov cesnaku. Chuť plocholistého petržlenu s cesnakom je výborná v kombinácii s mäsom, predovšetkým pri grilovaní. Len tak...

Jedna z najznámejších talianskych omáčok, pôvodom z oblasti Ligúria. Názov je odvodený z talianskeho slova pestare = tĺci, mlátiť. Tradičná príprava klasického pesta spočíva v...

Lahôdkové droždie je zaujímavejším doplnkom v kuchyni viac ako sa zdá. Je bohaté na kvalitné bielkoviny, vitamíny skupiny B a minerály, predovšetkým chróm. Ten je tu najviac...

Miso ryžové je fermentovaná vyzretá pasta zo sóje a ryže vhodná do polievok či omáčok. Toto charakteristické korenie tvorí základ japonskej kuchyne už niekoľko rokov. Jemne...

Pesto z medvedieho cesnaku ako už je uvedené v názve, obsahuje úžasnú bylinku medvedí cesnak. Medvede si túto bylinku obľúbili po zimnom spánku, aby prečistili zažívací trakt a...

Zeleninový bujón je vynikajúcim doplnkom do polievok, omáčok a ďalších pokrmov, vhodný nielen pre vegánov a vegetariánov. Dodá jedlu bohatú chuť a vôňu. Obsahuje iba kvalitné...

Zmes korenia bio na prípravu nápoja s horúcim mliekom. Slnečne zlatý horúci nápoj, jemný s vanilkou. Doprajte si aj v zime štipku slnka. Už starí ajurvédski učenci vedeli o...

Hovädzí bujón je pripravený na jednoduché a rýchle dochutenie pokrmov. Doda výraznú chuť a vôňu polievkam, omáčkam, mäsovým aj zeleninovým pokrmom. Obsahuje iba kvalitné bio...

Lahôdkové droždie sa vyrába na substráte bohatom na cukry - môže to byť napríklad melasa. Kvasinky Saccharomyces cerevisiae sa nechajú niekoľko dní premnožiť. Potom sa zmes suší...

Miso je fermentovaná vyzretá pasta zo sóje, ryže alebo obilia, známa pre svoju charakteristickú sýtu chuť a tmavú farbu. Miso neodmysliteľne patrí k japonskej kuchyni. Miso...

Chilli jalapeno obsahujú len veľmi málo kalórií, ale sú plné dôležitých vitamínov, minerálov, vlákniny a antioxidantov, zrýchľujú metabolizmusa majú protizápalové účinky....

Guarová guma patrí k rozpustným vlákninám a využíva sa ako zahusťovadlo a stabilizátor.Pojem pre použitie pri pečení pre bezlepkovú diétu. Získava sa zo semien rastliny...
Podrobný popis
CZ-BIO-002/Poľnohospodárska produkcia mimo EÚ
Skladovanie: Skladovať v suchu a chlade.
Dodatočné parametre
Kategória: | Koření a sůl |
---|---|
Hmotnosť: | 0.04 kg |
Balenie: | 32 g |
Krajina pôvodu: | Česká republika |
Značka: | Sonnentor |
Balení: | 32 g |

Cejlónska škorica je druh škorice vyhľadávaný pre svoju veľmi jemnú, sladkú chuť a bohatú vôňu. Je zároveň drahšia, a preto je výrobcami často miešaná s lacnejšou a chuťovo...

Vedľa šafranu a vanilky je tretím najdrahším korením. Jeho dymová, kvetinovo sladká aróma hrá v indickej a arabskej kuchyni, ako súčasť korenených zmesí, nezastupiteľnú úlohu....

Pískavica grécke seno – „Energie curry“ Žiadne curry bez pískavice. Tak to aspoň vidia Indovia, a preto je senovka v subkontinente taká obľúbená. Horká aróma semienok senovka...

Korenie je celosvetovo najpoužívanejším korením. Chuť i vôňa čierneho korenia je aromatická a ostro pálčivá. Čierne korenie je tiež známe ako "kráľ korenia" alebo ako "čierne...

Rasca je korením predovšetkým nemecky hovoriacich krajín a poznáme ho hlavne ako korenie na chlieb. Bravčová pečienka, kel a kyslá kapusta sa opierajú o jeho ostrú, horko-sladkú...

Punč, varené víno, kompót a vianočné čaje si bez ovocno-korenenej vône a piepornej chuti klinčekov nevieme predstaviť. Klinček zastrčený do cibule je často varený v polievke...

Capsicum annuum. Jedinečná a lahodná. Tradične údená paprika sa postará o úžasnú arómu a farbu. Zahaľte steaky do ich jemných nuáns. Pripravte si pastu z oleja a údenej papriky,...

Používa sa do mäsitých jedál a nesmie chýbať takmer v žiadnom guláši. Mletá paprika je spolu s cesnakom tajomstvom "mäsitej" chute, ktorú môžete využiť aj pri príprave...

Čo majú perník a kari spoločné? Koriander – niektorí ho milujú, iní sa s jeho chuťou nestotožnia. Napriek tomu predtým, než sa človek stane alebo nestane jeho milovníkom, mal...

Medvedí cesnak je jedným z prvých poslov jari a skvele sa hodí do polievky, do nátierky alebo na pesto. Obyčajné šaláty dokáže premeniť na nečakané kulinárske zážitky. Svojou...

Je to soľ vyťažená v sopečných oblastiach Pakistanu, ktorá má vyšší podiel minerálnych látok ako klasická jedálenská soľ. Obsah NaCl je cca 92 %. Kala Namak sa síce v češtine...

Škorica je kôra škoricovníka, ktorá sa zlúpne, usuší a používa sa ako korenie. Jej zemito-drevitá a zároveň sladká chuť sa hodí k mliečnej ryži, kompótu a koláču. Veľmi dobre...

Starí Germáni borievku uctievali a verili, že ak niekto odsekne vetvy tohto stromu, zomrie mu zviera z chovu. Tmavofialové bobule rozoznáte podľa jedinečnej, sladko-drevitej...

Kurkuma – blahodarná sila farby slnka. Jej charakteristickú zlatožltú farbu si dobre pamätajú všetci, ktorí ju po varení chceli umyť z rúk. Kurkuma dodá pokrmom nielen krásnu...

Korenie ružové vlastne nie je príbuzné koreniu. Ružové korenie patrí do rodu Anacardiaceae (obličkovníkovitých). Strom Schinus je nositeľom ružových, bobuľovitých plodov, ktoré...

Kurkuma je známa už tisíce rokov. Hovorí sa jej tiež indický šafran, pretože v stredoveku nahrádzala drahý šafran. Kurkuma je podzemok kurkumovník dlhý, ktorý patrí do čeľade...
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Sonnentor je česká značka, ktorá sa špecializuje na výrobu BIO bylinných čajov, korenín a zmesí korenia. Táto značka bola založená v roku 1988. Sonnentor kladie dôraz na ekológiu, udržateľnosť a podporu biodynamického poľnohospodárstva, čo ju robí jedným z lídrov v oblasti prírodných produktov. Čaje a korenie od Sonnentoru sú čisto prírodné, bez umelých prísad či konzervantov, čo im dodáva autentickú a bohatú chuť.