Ryžový puding, jablko a škorica, BIO
Súvisiaci tovar
Podrobný popis
Návod na prípravu
1. Z odmeraného 1/2 l mlieka odlejeme 350 ml do varnej nádoby.
2. Pridáme 1 lyžicu cukru (cca 20g) a zohrievame k varu.
3. Do zvyšku mlieka vsypeme obsah vrecka.
4. Dobre rozmiešanú zmes nalejeme do vriaceho mlieka a za stáleho miešania varíme asi 2 minúty.
TIP: Puding možno uvariť aj s náhradami mlieka ako je ovsený či sójový nápoj. Hotový puding je určený na rýchlu spotrebu.
Výživové údaje na 100 gramov:
Energia 339 kJ / 80 kcal
Tuky 1,4 g, z toho nasýtené mastné kyseliny 0,9 g
Bielkoviny 3,0 g
Sacharidy 14,0 g, z toho cukry 8,0 g
Vláknina 0,0 g
Soľ 0,09 g
Dodatočné parametre
Kategória: | Pudingy |
---|---|
Hmotnosť: | 0.04 kg |
Krajina pôvodu: | Česká republika |
Značka: | Amylon |
Balení: | 40 g |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Pridať hodnotenie
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.