EXKLUZÍVNA ZĽAVA 30 % na 🌰 kešu orechy, natural, W320 od značky MámeChuť. 🌰 Platí do vypredania zásob. NOVINKA: pripravujeme pre vás úplne nový e-shop.

Ovsená kaša Omega - 3 s kustovnicou

Tip
Značka: Semix
0,70 €
Skladem (>10 ks)
  • Unikátna ovsená kaša omega3 s kustovnicou bez lepku obsahuje v 100 g 2 g kyseliny alfa-linolénovej (z rady omega3 mastných kyselín), ktorá prispieva k udržaniu normálnej hladiny cholesterolu v krvi. Priaznivý účinok sa dosiahne pri príjme 2 g tejto kyseliny denne. Rýchla Príprava:! Nevarí sa!  

  • Sypká zmes na prípravu ovsenej kaše omega3 s kustovnicou bez lepku. Pripravte si chutnú zdravé raňajky alebo desiatu s obsahom betaglukánov. Ovsený betaglukán znižuje hladinu cholesterolu v krvi. Priaznivého účinku je dosiahnuté na základe denného príjmu 3 g ovseného betaglukánu. Jedna porcia tejto kaše 65 g obsahuje 1,7 g ovseného betaglukánu. Pre udržanie pevného zdravia je nutné dodržiavať zásady zdravého životného štýlu a konzumovať pestrú a vyváženú stravu.

  • Zloženie: OVSENÉ vločky bez lepku 60 %, cukor, semeno šalvie 9 %, sušené MLIEKO odstredené, kustovnica 4 %, ovocný prášok marakuja (maltodextrín, koncentrát marakuja, prírodná aróma, regulátor kyslosti kyselina citrónová), ľan 2,4 %, olivový olej, morská soľ, aróma. Môže obsahovať stopy vajec, sóje, orechov a sezamu.

Detailné informácie

Podrobný popis

Minimálna trvanlivosť 1 rok a je uvedená na obale.

Skladovanie: Skladujte v suchu.

Návod na Použitie: Obsah vrecka vsypte do misky či hrnčeka, zalejte asi 160 – 180 ml horúcej vody alebo mlieka a dobre premiešajte. Nechajte 3 – 5 minút odstáť a ihneď konzumujte.

VÝŽIVOVÉ ÚDAJE V 100 G

Energia 1540 kJ / 368 kcal

Tuky 5,8 g, z toho nasýtené mastné kyseliny 0,8 g

Sacharidy 60 g, z toho cukry 19 g

Vláknina 9,8 g

Bielkoviny 13 g

Soľ 0,66 g

Betaglukány 2,7 g

Kyselina alfa-linolénová 2 g

Dodatočné parametre

Kategória: Snídaňové kaše
Hmotnosť: 0.07 kg
Krajina pôvodu: Česká republika
Značka: Semix
Balení: 65 g

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: