Palmový cukor, BIO
Súvisiaci tovar
Hraška Vanilka je unikátny český výrobok z rýdzo prírodných surovín. Neobsahuje lepok, cholesterol, glutaman sodný, konzervanty ani farbivá. Táto lahodná hrachová zmes zvyšuje...
Ak ste milovníkom marmelád, môžete sa radovať. Už dávno odzvonilo nezdravému zahusťovaniu. Vyskúšajte prírodné zdravé zahusťovanie a svoje marmelády povýšte na ďalšiu úroveň!...
Hraška vychádza z rodinnej tradície a ide o rýdzo český produkt. Hraška neobsahuje lepok, žiadne konzervanty ani farbivá. Zahustiť s ňou môžete polievky, omáčky, šťavy a ďalšie...
Pšeničná bielkovina je v podstate múka zbavená škrobu. Čistý pšeničný lepok. Vhodný na výrobu domáceho seitanu - "pšeničné mäso" . Pšeničná bielkovina sa vyznačuje naozaj veľkým...
Vanilka odrody Bourbon v BIO kvalite a navyše priamo z Madagaskaru sa radí medzi najluxusnejšie korenia. Využijete ju do krémov, pudingov a na pečenie čajového pečiva. Vanilka...
Sypká zmes na prípravu perníkov bez fosfátov a v BIO kvalite. Ešte lepšiu chuť Vašich medovníkov. Vyvážená kombinácia šetrných kypridiel s BIO perníkovým korením. Tento kypriaci...
Táto jemne mletá jedlá sóda je vhodná na potravinárske účely a pri výrobe neboli použité zlúčeniny hliníka. Používame ju na kyprenie niektorých ciest. V kyslom prostredí sa...
Agar sa získava z morskej riasy Tengusa a je tak bohatý na živiny ako ostatné známe riasy. Obsahuje vysoké množstvo vápnika, železa i jódu. Agar je vo forme miniatúrnych...
Škrob obsahuje veľké množstvo sacharidov a bielkovín. Je vhodný aj pre celiakov a iných alergikov, pretože je prirodzene bezlepkový a neobsahuje žiadne alergény. Ocenia ho aj...
Ak si radi pečiete vlastný chlieb, určite musíte vyskúšať BIO ražný kvások. Hlavnou výhodou je výborná chuť, ktorú vďaka tomuto kvásku bude Váš chlieb mať a tiež, že kvások...
Kypriaci prášok do pečiva bez obsahu lepku. Pri jeho výrobe boli použité suroviny najvyššej kvality. Od českého výrobcu s dlhoročnou tradíciou. Kypriaci prášok pridávame do...
Táto sójová „smotana“ je ľahko stráviteľnou alternatívou kravského mlieka. Rastlinný krém slúžiaci ako skvelá náhrada smotany. Vyrobené z ekologicky pestovaných surovín....
Kukuričný škrob v BIO kvalite na prípravu múčnikov a dezertov, k zahusteniu krémov, polievok, náplní, omáčok a polievok. Využijeme ho nielen pri varení, ale aj do múčnikov a...
Vínny kameň prirodzene vzniká v sude, keď je víno vystavené nižšej teplote. Pri použití dochádza potom k reakcii vinného kameňa s jedlou sódou, vďaka čomu je cesto dokonale...
Čokoládové kúsky sú vynikajúce do sušienok, báboviek a korpusov aj na zdobenie torty a dezertov. Po upečení držia tvar a dodajú cestu božskú čokoládovú chuť. Sú jasnou voľbou...
Vínny kameň prirodzene vzniká v sude, keď je víno vystavené nižšej teplote. Pri použití potom dochádza k reakcii vínneho kameňa s jedlou sódou, vďaka čomu je cesto dokonale...
Podrobný popis
CZ-BIO-002 / Poľnohospodárska produkcia mimo EÚ
Záruka - na obale. Nasledujúca garancia mesiacov neplatí. Pracujeme na oprave.: min 18 mesiacov od okamihu produkcie
Skladovanie: chladné, tmavé a suché miesto (max. 20 ° C, max. 65 % vlhkosť vzduchu)
Palmový cukor je ideálny do studenej i teplej kuchyne, na sladenie nápojov a pečenie. Má oproti bežnému rafinovanému cukru bohatú chuť vďaka vyššiemu obsahu minerálov, napríklad draslíka, horčíka, vápnika, železa a ďalších stopových prvkov.
Nutričné hodnoty na 100g výrobku
ENERGIA [kJ / kcal] 1620/387
TUKY [g] 0,2, z toho nasýtené mastné kyseliny [g] 0,2
SACHARIDY [g] 93,4, z toho CUKRY [g] 93,1
VLÁKNINA [g] 1,1
BIELKOVINY [g] 1,2
SOĽ [g] 0,35
Nutričné hodnoty sa môžu u prírodných produktov líšiť.
Dodatočné parametre
Kategória: | Cukry a zdravá sladidla |
---|---|
Krajina pôvodu: | Indonésie |
Značka: | Les fruits du Paradis |
Prírodný trstinový cukor surový má príjemnú typickú chuť a vôňu, ktorá ľahko pripomína karamel či med. Výborne nahrádza rafinovaný biely cukor v akomkoľvek pokrme. Hodí sa do...
Vanilka má relaxačné účinky, a preto bude mať vanilkový cukor podobný efekt aj vo vašom jedle – akonáhle ucítite tú neodolateľnú vôňu pravej vanilky, vaše zmysly budú ako v...
Výborný do kávy, čaju i na pečenie. Skrátka všade tam, kde ste zvyknutí používať klasický biely cukor. Má však omnoho lepšiu chuť. Typicky sladkú chuť rozširuje o jej ďalšie...
Xylitol je druh prírodného cukru. Je vhodný na pečenie, varenie či osladenie nápojov. Vzhľadovo aj chuťovo je takmer rovnaký ako klasický kryštálový cukor, avšak jeho vplyv na...
Agávový inulín Bio je vysoko rozpustná probiotická vláknina extrahovaná z rastliny agáve. BIO Agáve inulín v prášku je lahodné prírodné sladidlo bez umelej chuti, ktorá by mohla...
Vyrobené prírodným spôsobom. Neobsahuje žiadne chemické prísady ani farbivá. Jačmenný slad je zdravou náhradou klasického bieleho cukru, ktorý nestimuluje slinivku, teda šetrí...
Sladká chuť je človeku prirodzene príjemná a cukor je v našej strave hlavným zdrojom energie. Bio škoricový cukor je kvalitnou alternatívou bežne dostupného cukru. Jeho hlavnou...
Použitie: Sladivost ovocného cukru je o 30 % väčšia než u repného cukru. K priamej spotrebe. Zloženie: kryštalická fruktóza.
Sladká chuť je človeku prirodzene príjemná a často je obľúbená hlavne u detí. BIO vanilkový cukor je kvalitnou alternatívou bežne dostupného cukru. Neobsahuje syntetické arómy...
Erytritol je variant náhradného sladidla. Je sladký ako cukor, neobsahuje však takmer žiadne kalórie. Má nízky glykemický index a nemá vplyv na hladinu inzulínu, dopriať si ho...
Prírodný trstinový cukor melasový sa vyrába zahusťovaním trstinovej šťavy, z ktorej už bola odstránená časť cukru. Má jemné vlhké kryštáliky a typickú chuť a vôňu trstinovej...
NatuSweet Stevia je sladidlo prírodného pôvodu, ktoré sa získava z listov rastliny Stevia Rebaudiana Bertoni. NatuSweet je ideálna alternatíva za vysoko kalorické výrobky (napr....
Výborný do pečenia sladkých pokrmov, ako prídavok do kaší alebo raňajkových zmesí. Citrón má nádhernú vôňu aj chuť a má povzbudzujúce účinky. Vďaka nemu oživíte a ozvláštnite...
Preferujete trstinový cukor? Potom odporúčame s našou BIO levanduľou chodounskou. Dávno skončili dohady, či naše telo potrebuje cukor. Ovšem, že áno. Len nie ten rafinovaný!...
Brezový cukor je druh prírodného cukru. Vzhľadovo aj chuťovo je takmer rovnaký ako klasický kryštálový cukor, ale jeho fyziologický vplyv na ľudský organizmus je výrazne...
BIO Cukor s levanduľou chodounskou chuťovo roztancuje nejeden koláč alebo koktail. Aj vaše vianočné cukrovinky môžu dostať úplne nový rozmer ... Pečte, varte a užívajte si...
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Značka pochádzajúca z Francúzska, ktorá ponúka široké spektrum BIO produktov veľmi vysokej kvality. Značka Les fruits du Paradis si oprávnene stojí za svojou cenou i kvalitou. Ponuka BIO produktov je naozaj pestrá... od vločiek cez sušené ovocie, strukoviny, zeleninové prášky, orechy, múky, kakao až po superpotraviny.