Frankyho korenie na barbecue, BIO
Súvisiaci tovar
Cejlónska škorica je druh škorice vyhľadávaný pre svoju veľmi jemnú, sladkú chuť a bohatú vôňu. Je zároveň drahšia, a preto je výrobcami často miešaná s lacnejšou a chuťovo...
Chilli papričky sú jedným z najpopulárnejších korení na svete. Používajú sa do všetkých pokrmov, ktorým chcete dodať pikantnú chuť. Sú vhodné do indickej, čínskej aj...
Rímska rasca je najtypickejším korením indickej kuchyne a nesmie chýbať v žiadnej z mnohých známych zmesí ako Garam masala, Curry alebo Tandoori. TIP: Pre intenzívnu chuť...
Sušené, nelúpané zrniečka semienok korenia majú jemnú ovocnú vôňu a intenzívnu, ostrú prenikavú chuť. Ovocie sa zberá tesne pred jeho úplným dozretím a potom sa suší. Čierne...
Korenie má pôvod v Indii, dnes sa pestuje napríklad v Brazílii, Malajzii alebo Číne. Považuje sa za jedno z najpopulárnejších korení. Korenie biele vzniká oddelením červenej...
Vedľa šafranu a vanilky je tretím najdrahším korením. Jeho dymová, kvetinovo sladká aróma hrá v indickej a arabskej kuchyni ako súčasť korenených zmesí nezastupiteľnú úlohu....
Intenzívna, sladká chuť anízu podobná sladkému drievku je unikátna. V kuchyni sa aníz používa podobne ako fenikel na zjemnenie chleba, pečiva a koláčov. Pohľad do ďalekých...
Používa sa do mäsitých jedál a nesmie chýbať takmer v žiadnom guláši. Mletá paprika je spolu s cesnakom tajomstvom "mäsitej" chute, ktorú môžete využiť aj pri príprave...
Punč, varené víno, kompót a vianočné čaje si bez ovocno-korenenej vône a piepornej chuti klinčekov nevieme predstaviť. Klinček zastrčený do cibule je často varený v polievke...
Má blízko k láske rovnako ako k bolesti. Pokiaľ milujete ostré a pálivé, zažijete s týmto chilli pekne horúce chvíľky. Kto má rád naozaj ostré a hľadá intenzívny chuťový...
Vedľa šafranu a vanilky je tretím najdrahším korením. Jeho dymová, kvetinovo sladká aróma hrá v indickej a arabskej kuchyni, ako súčasť korenených zmesí, nezastupiteľnú úlohu....
Sviežosť juhovýchodnej Ázie! Svieža citrónová chuť citrónovej trávy sa hodí do teplej, vlhkej klímy Vietnamu a Thajska. Tam je táto rastlina obzvlášť obľúbená: ryby, kuracie...
Kurkuma je známa už tisíce rokov. Hovorí sa jej aj indický šafran, pretože v stredoveku nahrádzala drahý šafran.Farbu kurkume dáva prírodné žltooranžové farbivo kurkumín, ktorý...
Capsicum annuum. Jedinečná a lahodná. Tradične údená paprika sa postará o úžasnú arómu a farbu. Zahaľte steaky do ich jemných nuáns. Pripravte si pastu z oleja a údenej papriky,...
Laszlo, Janos aj Piroska papriku milujú. Privoňajte k paprike a hneď sa vám vybaví Maďarsko – krajina gulášu, kurčaťa na paprike a ďalších pokrmov, do ktorých paprika...
Kôpor je oveľa viac než len „vnať do uhorieko“. Uhorky s kôprom a jogurtom sú síce báječným letným osviežením, napriek tomu je škoda nepoznať ďalšie možnosti, ktoré nám toto...
Podrobný popis
SK-BIO-002/Poľnohospodárska produkcia mimo EÚ
Skladovanie: Skladovať v suchu a chlade.
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100G
Energetická hodnota: 1105 kJ / 265 kcal
Tuky 4,90 g, z toho nasýtené mastné kyseliny 0,90 g
Sacharidy 28,00 g, z t toho cukry 14,00 g
Bielkoviny 11,00 g
Soľ 10,50 g
Dodatočné parametre
Kategória: | Směsi koření |
---|---|
Hmotnosť: | 0.04 kg |
Krajina pôvodu: | Česká republika |
Značka: | Sonnentor |
Balení: | 35 g |
Táto zmes prináša "tradičné Francúzsko na stôl". Klasické provensálske korenie je mnohostranne využiteľné – výborne chutí k jahňaciemu, rybám, zelenine, slaným koláčom a mnohým...
Grilovacia soľ je zmesou rôznych druhov korenia a kryštalickej soli. Každé korenie tu zohrá svoju úlohu. Chilli sa stará o ľahkú ostrosť, zatiaľ čo rasca zodpovedá za korenenú...
Na prípravu tradičného gulášu je potrebný dostatok cibule, mäso, trpezlivosť a odvážna ruka, čo sa týka korenia. S Lajošovým gulášovým korením to bude hračka. Sladká a ostrá...
Grilovaná zelenina predsa nemusí byť nuda! Okorenená touto zmesou sa razom stane z obyčajnej prílohy stredobodom grilovacieho menu. Jednoducho zmiešajte korenie s olejom,...
Spestrite si varené víno týmto korením. Prevonia celý dom a skvele zjemní šálku vianočného punču. Tip: Pridajte kúsky pomaranča alebo hrozienka. Zloženie: šípok bio,...
Nielen vajcia, ale aj syry či ryby výborne ochutíte touto pestrofarebnou veselou soľou od veľkonočného zajačika. Ochutnali ste už vajcia, syr alebo ryby ochutené touto lahodnou...
V ryži sa ukrýva životná sila Ázie. Korenie na ryžu majstra Wonga zaujme svojou teplou exotickou chuťou a postará sa o príjemnú chuť ryžového pokrmu. Ak sa podusí korenie s...
Tabouleh je názov arabského ľahkého šalátu s bulgurom, pre ktorý je charakteristická chuť čerstvej mäty, petržlenu, paradajok, cibule a citrónovej kôry. S touto zmesou môžete...
Nedeľné menu s pečeným kuraťom je v mnohých rodinách tradíciou. Chceli by ste krídelko, prsíčko alebo stehienko – pikantné a chrumkavé? Pani domáca pečie svojich operencov s...
Pre všetkých, ktorí majú radi ostré, je táto zmes bez prídavku kuchynskej soli to pravé. Zmes paradajok, cibule, pastináku a tekvice s mletou paprikou, chilli, tymianom,...
Červeno-žltá zmes kvetov a korenia s príznačným názvom „Energia“ je krásne farebná na pohľad a dodá jedlu ostrú korenenú chuť. Energia je schopná zapáliť oheň v polievkach,...
S touto korenenou zmesou je v kuchyni úspech zaručený. Už obyčajný pohľad na bylinkovú zmes zjemnenú kvetmi slnečnice a ruže šíri dobrú náladu. Žihľava, petržlen, oregano,...
Všetky tradičné korenia na chlieb sú v chlebovom korení od SONNENTORU obsiahnuté. Ten, kto túži po niečom neobvyklom a chce svojmu chlebu prepožičať osobitý ráz, môže ho zjemniť...
Naozajstní majstri v grilovaní siahnu po tejto vybranej zmesi, vďaka ktorej získa mäso lákavú, mierne ostrú chuť. Zmes korenia votrite do mäsa, nechajte cca 2 hodiny odležať a...
Korenie na pizzu a cestoviny je určené už podľa názvu na dochutenie klasických jedál Talianska. Pizzám, cestovinám a lasagnam dodá toto korenie chuť, ktorú človek mimo Talianska...
Perfektný darček pre každú grilovaciu párty. Šesticu našich korenín na grilovanie budete mať krásne spolu v darčekovom boxe. A už nebudete musieť hľadať zatúlanú krabičku a...
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.