** VLOČKY SO ZĽAVOU AŽ -50 % ** -> Nájdete ich v kategórii "TOP". Kompletne znižujeme ceny až o -25 %.

Celozrnná špaldová múka, hladká

Akcia Vegan
1,80 € –16 %
celozrnna-spaldova-mouka-hladka
1,80 € –16 % 1,50 € 1,30 € bez DPH
Skladem (>10 ks)
  • Špalda je celkom zabudnutý druh rozpadávajúcej pšenice, ktorý bol odsunutý kvôli vyšším výnosom iných druhov. Jedná sa o veľmi odolnú a nenáročnú rastlinu. Okrem múky sa z nej vyrába napríklad alternatívna kávovina ako náhrada kávy.

  • Múka neobsahuje žiadne pridané látky zamedzujúce spekaniu, regulujúce kyslosť alebo zlepšujúcu kvalitu múky. Keď jedlo pripravíte z celozrnnej múky, môže mať tmavšie zafarbenie než ste zvyknutí. Tmavšia farba ale neuberá pokrmu na chuti, práve naopak. Celozrnná múka krásne vonia aj dobre chutí.

  • Zloženie: pšenica špalda

Detailné informácie

Dopravné
Dopravné od 3,99 €
Balíček odosielame na výdajné miesta dopravcu alebo na adresu. Doručujeme do 3-4 prac. dní.
Darček pri nákupe nad 32 €
Darček pri nákupe
Zľavová kartička + prémiové BIO datle. Platí pre objednávky nad 32 €. (bez dopravy a platby).
Garancia kvality
Garancia kvality
Vykonávame pravidelné rozbory a kontroly surovín. Tento rozbor si môžete vyžiadať. Nič netajíme.
Široký výber
Bohatý výber
Máme pre vás pripravených cez 1.100 produktov v BIO aj nebio kvalite. U nás si vyberie každý.

Podrobný popis

Využitie: pečivo, chlieb alebo pečivo, nahraďte vo svojom klasickom recepte bežnú múku celozrnnou špaldou a obohaťte tak svoj jedálniček o nový rozmer. Vyprážanie, lievance, zemiakové placky i napríklad palacinky dobre chutia pripravené z celozrnnej špaldovej múky.

Nutričné ​​hodnoty:

Energetická hodnota 1517 kJ / 362,6 kcal

Tuky 1 g, z toho nasýtené mastné kyseliny 0 g

Sacharidy 75 g, z toho cukry 0 g

Vláknina

Bielkoviny 10 g

Soľ 0,01 g

Dodatočné parametre

Kategória: Mouky
Záruka: 1 rok
Hmotnosť: 1 kg
Krajina pôvodu: Česká republika
Značka: Natural Jihlava
Balení: 1 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: