Celozrnná špaldová múka, hladká
![Dopravné](https://cdn.myshoptet.com/usr/eshop.mamechut.sk/user/banners/3-1.png?662ea4ae)
![Darček pri nákupe nad 32 €](https://cdn.myshoptet.com/usr/eshop.mamechut.sk/user/banners/1-1.png?662ea523)
![Garancia kvality](https://cdn.myshoptet.com/usr/eshop.mamechut.sk/user/banners/2_(3).png?662ea586)
![Široký výber](https://cdn.myshoptet.com/usr/eshop.mamechut.sk/user/banners/4_(4).png?662ea5c7)
Súvisiaci tovar
![vanilka-bourbon-mleta-bio](https://cdn.myshoptet.com/usr/eshop.mamechut.sk/user/shop/detail/11733_vanilka-bourbon-mleta-bio.jpg?662fcadb
)
Vanilka odrody Bourbon v BIO kvalite a navyše priamo z Madagaskaru sa radí medzi najluxusnejšie korenia. Využijete ju do krémov, pudingov a na pečenie čajového pečiva. Vanilka...
![kyprici-prasek-vinny-kamen-bio](https://cdn.myshoptet.com/usr/eshop.mamechut.sk/user/shop/detail/12828_kyprici-prasek-vinny-kamen-bio.jpg?662fcadb
)
Vínny kameň prirodzene vzniká v sude, keď je víno vystavené nižšej teplote. Pri použití dochádza potom k reakcii vinného kameňa s jedlou sódou, vďaka čomu je cesto dokonale...
![kyprici-prasek-z-vinneho-kamene](https://cdn.myshoptet.com/usr/eshop.mamechut.sk/user/shop/detail/18965_kyprici-prasek-z-vinneho-kamene.jpg?662fcadb
)
Vínny kameň prirodzene vzniká v sude, keď je víno vystavené nižšej teplote. Pri použití potom dochádza k reakcii vínneho kameňa s jedlou sódou, vďaka čomu je cesto dokonale...
![hraska-hrachova-smes-vanilka](https://cdn.myshoptet.com/usr/eshop.mamechut.sk/user/shop/detail/18504-1_hraska-hrachova-smes-vanilka.jpg?662fcadb
)
Hraška Vanilka je unikátny český výrobok z rýdzo prírodných surovín. Neobsahuje lepok, cholesterol, glutaman sodný, konzervanty ani farbivá. Táto lahodná hrachová zmes zvyšuje...
![psenicna-bilkovina-lepek](https://cdn.myshoptet.com/usr/eshop.mamechut.sk/user/shop/detail/17817-1_psenicna-bilkovina-lepek.jpg?662fcadb
)
Pšeničná bielkovina je v podstate múka zbavená škrobu. Čistý pšeničný lepok. Vhodný na výrobu domáceho seitanu - "pšeničné mäso" . Pšeničná bielkovina sa vyznačuje naozaj veľkým...
![kyprici-prasek-do-perniku-bio](https://cdn.myshoptet.com/usr/eshop.mamechut.sk/user/shop/detail/16425-1_kyprici-prasek-do-perniku-bio.jpg?662fcadb
)
Sypká zmes na prípravu perníkov bez fosfátov a v BIO kvalite. Ešte lepšiu chuť Vašich medovníkov. Vyvážená kombinácia šetrných kypridiel s BIO perníkovým korením. Tento kypriaci...
![tapiokovy-skrob-bio](https://cdn.myshoptet.com/usr/eshop.mamechut.sk/user/shop/detail/17688-1_tapiokovy-skrob-bio.jpg?662fcadb
)
Škrob obsahuje veľké množstvo sacharidov a bielkovín. Je vhodný aj pre celiakov a iných alergikov, pretože je prirodzene bezlepkový a neobsahuje žiadne alergény. Ocenia ho aj...
![sojova-smetana-slehani-cresoy-bio](https://cdn.myshoptet.com/usr/eshop.mamechut.sk/user/shop/detail/14970-1_sojova-smetana-slehani-cresoy-bio.png?662fcadb
)
Táto sójová „smotana“ je ľahko stráviteľnou alternatívou kravského mlieka. Rastlinný krém slúžiaci ako skvelá náhrada smotany. Vyrobené z ekologicky pestovaných surovín....
![agar-zahustovadlo-z-morske-rasy](https://cdn.myshoptet.com/usr/eshop.mamechut.sk/user/shop/detail/17661-1_agar-zahustovadlo-z-morske-rasy.png?662fcadb
)
Agar sa získava z morskej riasy Tengusa a je tak bohatý na živiny ako ostatné známe riasy. Obsahuje vysoké množstvo vápnika, železa i jódu. Agar je vo forme miniatúrnych...
![kukuricny-skrob-bio](https://cdn.myshoptet.com/usr/eshop.mamechut.sk/user/shop/detail/13833_kukuricny-skrob-bio.png?662fcadb
)
Kukuričný škrob v BIO kvalite na prípravu múčnikov a dezertov, k zahusteniu krémov, polievok, náplní, omáčok a polievok. Využijeme ho nielen pri varení, ale aj do múčnikov a...
![hraska-na-zahustovani-bezlepkova](https://cdn.myshoptet.com/usr/eshop.mamechut.sk/user/shop/detail/18321-1_hraska-na-zahustovani-bezlepkova.jpg?662fcadb
)
Hraška vychádza z rodinnej tradície a ide o rýdzo český produkt. Hraška neobsahuje lepok, žiadne konzervanty ani farbivá. Zahustiť s ňou môžete polievky, omáčky, šťavy a ďalšie...
![jedla-soda-potravinarska](https://cdn.myshoptet.com/usr/eshop.mamechut.sk/user/shop/detail/16971-1_jedla-soda-potravinarska.jpg?662fcadb
)
Táto jemne mletá jedlá sóda je vhodná na potravinárske účely a pri výrobe neboli použité zlúčeniny hliníka. Používame ju na kyprenie niektorých ciest. V kyslom prostredí sa...
![zitny-kvasek-bio](https://cdn.myshoptet.com/usr/eshop.mamechut.sk/user/shop/detail/13086_zitny-kvasek-bio.jpg?662fcadb
)
Ak si radi pečiete vlastný chlieb, určite musíte vyskúšať BIO ražný kvások. Hlavnou výhodou je výborná chuť, ktorú vďaka tomuto kvásku bude Váš chlieb mať a tiež, že kvások...
![horka-cokolada-pecicky-bio](https://cdn.myshoptet.com/usr/eshop.mamechut.sk/user/shop/detail/12765_horka-cokolada-pecicky-bio.jpg?662fcadb
)
Čokoládové kúsky sú vynikajúce do sušienok, báboviek a korpusov aj na zdobenie torty a dezertov. Po upečení držia tvar a dodajú cestu božskú čokoládovú chuť. Sú jasnou voľbou...
![kyprici-prasek-do-peciva-bio](https://cdn.myshoptet.com/usr/eshop.mamechut.sk/user/shop/detail/13845_kyprici-prasek-do-peciva-bio.png?662fcadb
)
Kypriaci prášok do pečiva bez obsahu lepku. Pri jeho výrobe boli použité suroviny najvyššej kvality. Od českého výrobcu s dlhoročnou tradíciou. Kypriaci prášok pridávame do...
Podrobný popis
Využitie: pečivo, chlieb alebo pečivo, nahraďte vo svojom klasickom recepte bežnú múku celozrnnou špaldou a obohaťte tak svoj jedálniček o nový rozmer. Vyprážanie, lievance, zemiakové placky i napríklad palacinky dobre chutia pripravené z celozrnnej špaldovej múky.
Nutričné hodnoty:
Energetická hodnota 1517 kJ / 362,6 kcal
Tuky 1 g, z toho nasýtené mastné kyseliny 0 g
Sacharidy 75 g, z toho cukry 0 g
Vláknina
Bielkoviny 10 g
Soľ 0,01 g
Dodatočné parametre
Kategória: | Mouky |
---|---|
Záruka: | 1 rok |
Hmotnosť: | 1 kg |
Krajina pôvodu: | Česká republika |
Značka: | Natural Jihlava |
Balení: | 1 kg |
![pohankova-mouka](https://cdn.myshoptet.com/usr/eshop.mamechut.sk/user/shop/detail/16758-1_pohankova-mouka.jpg?662fcadb
)
Pohánková múka je prirodzene bezlepková potravina s významným obsahom vitamínov a prospešných látok pre ľudský organizmus. V kuchyni má široké použitie. Je vhodná na pečenie...
![sojova-mouka-hruba](https://cdn.myshoptet.com/usr/eshop.mamechut.sk/user/shop/detail/13224_sojova-mouka-hruba.jpg?662fcadb
)
Sójová múka je zdrojom cenných bielkovín. Sója má vysoký obsah vitamínov B1, B3, lecitínu, vápnika, horčíka. Sójová múka neobsahuje lepok, v receptoch na prípravu pečiva je...
![zitna-mouka-chlebova-bio](https://cdn.myshoptet.com/usr/eshop.mamechut.sk/user/shop/detail/17268-1_zitna-mouka-chlebova-bio.jpg?662fcadb
)
Chlebová múka osahuje časť obalu zrna a klíčka. Na chlebové múky vyberáme zrna s najlepšou pekárskou kvalitou. Pri mletí zachovávame časť obalu zrna a klíčka a preto...
![celozrnna-spaldova-mouka-hruba](https://cdn.myshoptet.com/usr/eshop.mamechut.sk/user/shop/detail/14268-1_celozrnna-spaldova-mouka-hruba.jpg?662fcadb
)
Špalda je celkom zabudnutý druh pšenice, ktorý bol odsunutý kvôli vyšším výnosom iných druhov. Jedná sa o veľmi odolnú a nenáročnú Okrem múky sa z nej vyrába napríklad...
![psenicna-mouka--chlebova](https://cdn.myshoptet.com/usr/eshop.mamechut.sk/user/shop/detail/19103-1_psenicna-mouka--chlebova.jpg?662fcadb
)
Chlebová múka pšeničná - skvelý parťák na vaše domáce pečenie. Chlebová múka pšeničná vie dať vášmu pečivu tmavšiu farbu, pevnejšiu štruktúru a hŕbu živín. Nesklame vás...
![bananova-mouka-bio-ze-zlutych-bananu-mamechut](https://cdn.myshoptet.com/usr/eshop.mamechut.sk/user/shop/detail/19107-1_bananova-mouka-bio-ze-zlutych-bananu-mamechut.png?662fcadb
)
Banánová múka bio, zo žltých banánov, je prirodzene bezlepková a vhodná pre celiakov. Vyrába sa zo sušených a pomletých sladkých banánov. Chuť je ľahko do sladka.Múka je bohatá...
![psenicna-mouka-celozrnna-jemne-mleta](https://cdn.myshoptet.com/usr/eshop.mamechut.sk/user/shop/detail/16893-1_psenicna-mouka-celozrnna-jemne-mleta.png?662fcadb
)
Celozrnná múka je plnohodnotná múka z celých zŕn. Preto má prirodzene tmavšiu farbu a obsahuje vlákninu a ďalšie cenné živiny, ktoré sa nachádzajú v obale a v kľúči zrna....
![cirokova-mouka-hladka](https://cdn.myshoptet.com/usr/eshop.mamechut.sk/user/shop/detail/13137_cirokova-mouka-hladka.jpg?662fcadb
)
Čiroková múka má celkom neutrálnu chuť, ľahko sladkastú a mierne orieškovú, nie ale tak silno ako napríklad múka pohánková. Nebojte sa s čirokovou múkou experimentovať. Môžete s...
![sojova-mouka-hladka](https://cdn.myshoptet.com/usr/eshop.mamechut.sk/user/shop/detail/13221_sojova-mouka-hladka.jpg?662fcadb
)
Sójová múka je zdrojom cenných bielkovín. Sója má vysoký obsah vitamínov B1, B3, lecitínu, vápnika, horčíka. Sójová múka neobsahuje lepok, v receptoch na prípravu pečiva je...
![mandlova-mouka-bio](https://cdn.myshoptet.com/usr/eshop.mamechut.sk/user/shop/detail/17808-1_mandlova-mouka-bio.jpg?662fcadb
)
Mandľová múka sa vyrába z jemných lúpaných mandlí. Je jednou z najobľúbenejších ingrediencií zdravého či úplne bezlepkového pečenia. Okrem toho si z nej môžete...
![psenicna-mouka-chlebova-bio](https://cdn.myshoptet.com/usr/eshop.mamechut.sk/user/shop/detail/16161-1_psenicna-mouka-chlebova-bio.jpg?662fcadb
)
Chlebová múka pšeničná - skvelý parťák na vaše domáce pečenie. Chlebová múka pšeničná vie dať vášmu pečivu tmavšiu farbu, pevnejšiu štruktúru a hŕbu živín. Nesklame vás pri...
![psenicna-mouka-bila--polohruba--bio](https://cdn.myshoptet.com/usr/eshop.mamechut.sk/user/shop/detail/19100-1_psenicna-mouka-bila--polohruba--bio.jpg?662fcadb
)
Biela bio múka na sviatočné pečenie. Na bežné pečenie odporúčame používať PRO-BIO múku chlebovú a celozrnnú, ktoré obsahujú veľa vlákniny. Pšeničná múka plohrubá je vhodná na...
![sojova-mouka-odtucnena-hladka](https://cdn.myshoptet.com/usr/eshop.mamechut.sk/user/shop/detail/13632_sojova-mouka-odtucnena-hladka.jpg?662fcadb
)
Sójová múka je zdrojom cenných bielkovín. Sójová múka neobsahuje lepok, v receptoch na prípravu pečiva je preto potrebné používať ju iba ako doplňujúcu múku k múke obsahujúcej...
![teffova-mouka-bio](https://cdn.myshoptet.com/usr/eshop.mamechut.sk/user/shop/detail/13911_teffova-mouka-bio.jpg?662fcadb
)
Múka z prirodzene bezlepkovej plodiny obsahujúca mnohé vitamíny a minerálne látky. Teffová múka sa vyrába rozomletím semienok miličky habešskej, ktorým sa hovorí teffové Svoje...
![celozrnna-spaldova-mouka-hladka-bio](https://cdn.myshoptet.com/usr/eshop.mamechut.sk/user/shop/detail/14265-1_celozrnna-spaldova-mouka-hladka-bio.jpg?662fcadb
)
Špalda je celkom zabudnutý druh pšenice, ktorý bol odsunutý kvôli vyšším výnosom iných druhov. Jedná sa o veľmi odolnú a nenáročnú Okrem múky sa z nej vyrába napríklad...
![cernuskova-mouka](https://cdn.myshoptet.com/usr/eshop.mamechut.sk/user/shop/detail/11748_cernuskova-mouka.jpg?662fcadb
)
Černušková múka slúži na okorenenie chleba, pečiva, syrov, strukovín a pod. Neobsahuje lepok a zároveň je vhodná pre všetky druhy redukčných diét ako sú low carb, low fat...
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.