Vaření a pečení (hlavní kat.)
Objavte svet zdravého varenia a pečenia s našou širokou ponukou kvalitných surovín nielen v bio kvalite. V tejto kategórii nájdete všetko, čo potrebujete na prípravu lahodných a výživných pokrmov, ktoré potešia vaše chuťové bunky a podporia vaše zdravie. Od bio múky cez prírodné sladidlá až po strukoviny, korenie a zdravé tuky. Naše suroviny sú starostlivo vybrané tak, aby spĺňali tú najvyššiu kvalitu.
Ovsené vločky sa považujú za najznámejší a najuniverzálnejší typ vločiek, s ktorým pripravíte mnoho zdravých pochúťok. Majú svetlohnedú farbu a výraznú orieškovú vôňu a chuť....
Guľatozrnná ryža BIO sa pestuje predovšetkým v Taliansku, kde sa používa na varenie "rissota". Pri varení hojne vstrebáva vodu a vytvára krémovú hustú hmotu. Po uvarení zostane...
Ryža s rôznymi farbami je ako nádherná paleta pre vašu kuchyňu. Kombinuje dlhozrnnú ryžu bez chémie, nazývanú tiež vodnú, s červenou ryžou, ktorá má nádych orechov a divokú,...
Široko pestovaný hrach polný v našom regióne pochádza z orientálnej voľne rastúcej odrody a pestuje sa lokálne vo žltej a zelenej variante. Medzi nimi nie je výrazný chuťový...
Pšenica jednozrnka je najstarším domestikovaným druhom pšenice. Náš organizmus sa na trávenie týchto starodávnych, neprešľachtených obilnín adaptuje už mnoho tisícročí a dokáže...
Biela bio múka na sviatočné pečenie. Na bežné pečenie odporúčame používať PRO-BIO múku chlebovú a celozrnnú, ktoré obsahujú veľa vlákniny. Špaldová múka polohrubá je vhodná...
Biela bio múka na sviatočné pečenie. Na bežné pečenie odporúčame používať PRO-BIO múku chlebovú a celozrnnú, ktoré obsahujú veľa vlákniny. Pšeničná múka plohrubá je vhodná na...
Chlebová múka pšeničná - skvelý parťák na vaše domáce pečenie. Chlebová múka pšeničná vie dať vášmu pečivu tmavšiu farbu, pevnejšiu štruktúru a hŕbu živín. Nesklame vás...
Špaldové vločky vznikajú lisovaním špaldového zrna, čo je vlastne nešľachtená pšenica. Špalda je veľmi bohatým zdrojom komplexných sacharidov, ale aj vlákniny, ktorá prispieva k...
Jačmenné krúpy - základ tradičnej slovanskej kuchyne. Jačmenné krúpy sú opäť trendy. Naši predkovia ich mali na stole veľmi často a vedeli prečo. Jačmenné krúpy vás prekvapia...
Bezvaječné cestoviny zo sušenej celozrnnej pšeničnej krupice. Ich výhodou je ľahká a rýchla príprava a univerzálnosť použitia. Kuskus sa používa...
Bezvaječné cestoviny zo sušenej celozrnnej pšeničnej krupice. Ich výhodou je ľahká a rýchla príprava a univerzálnosť použitia. Kuskus sa používa ako bežné cestoviny alebo ryža....