Trstinový cukor BIO & RAW prírodný
Súvisiaci tovar

Prírodný kypriaci prášok s vínnym kameňom je skvelou alternatívou ku klasickému prášku do pečiva. Ocenia ho všetci, ktorí hľadajú šetrnejší variant bez fosfátov. Vďaka...

Jemný biely prášok získaný z koreňa kuzu je tradičná surovina v ázijskej kuchyni. Vhodný na zahusťovanie pokrmov aj ako súčasť domáceho „čistiaceho“ nápoja. 🌱 Hlavné...

💚 Informácie k 1.3.2025 💚 Veľmi sa Vám ospravedlňujeme, avšak doterajší popisok sme museli odstrániť. ** Už čoskoro budú nové popisky pri tomto produkte. ** Dôvodom je...

Pšeničný lepok, známy tiež ako vitálna pšeničná bielkovina, je funkčná bielkovina z pšenice, ktorá sa používa najmä na zahustenie, zlepšenie štruktúry cesta alebo výrobu...

Praktická rastlinná zmes určená na zahusťovanie polievok, omáčok a zeleninových zmesí. Je prirodzene bezlepková, ľahko sa rozpúšťa a nezanáša pokrmom cudziu chuť. Vhodná na...

Tento prírodný vanilkový extrakt v BIO kvalite prináša intenzívnu a autentickú vôňu pravej vanilky. Je ideálny na ochutenie dezertov, krémov, pečených dobrôt alebo teplých...

BIO kukuričný škrob je jemný, sypký prášok získaný z ekologicky pestovanej kukurice. Má neutrálnu chuť, hladkú textúru a široké využitie v kuchyni – na zahustenie omáčok,...

BIO kypriaci prášok do perníka je špeciálne namiešaný na kysnutie hutnejších ciest, typických pre perníky a korenené múčniky. Je bez fosfátov a bez lepku, a napriek tomu...

BIO prášok na báze vínneho kameňa s čistým zložením bez fosfátov. Ideálne na prípravu koláčov, tort i slaného pečiva. 🌱 Hlavné ingrediencie: vínny kameň - je prirodzený...

Sladký variant rastlinnej zmesi určenej na pečenie, varenie a zahusťovanie. Vyznačuje sa jemnou chuťou po vanilke a prirodzenou štruktúrou vďaka obsahu hrachu a obilnín. Vhodná...

Tento BIO kypriaci prášok je šetrnou a čistou alternatívou bežných kypridiel. Je bez fosfátov a bez lepku, takže je vhodný aj pre citlivejších stravníkov. V ceste spoľahlivo...

Agar je prírodný želírujúci prostriedok získavaný z morských rias. Používa sa ako rastlinná alternatíva želatíny do dezertov, marmelád a aspikov. Je bez chuti a vône, čo ho robí...

Táto horká čokoláda v podobe malých kôstok vyniká plnou chuťou a jemnou horkosťou s čokoládovým telom. Je vyrobená z kvalitnej BIO kakaovej hmoty, kakaového masla a trstinového...

BIO ražný kvások je sušený, fermentovaný základ z celozrnnej ražnej múky, ktorý sa ľahko aktivuje vodou a múkou. Má typicky kyselkavú vôňu, tmavšiu farbu a je ideálny na...

Instantné zemiakové vločky uľahčia prípravu zemiakovej kaše, knedlí aj ciest. Stačí ich zaliať horúcou vodou a použiť ako základnú surovinu do jedál. Skvelé riešenie na rýchle...

Agar je čisto rastlinné zahusťovadlo a želírovací prostriedok, ktorý sa získava z červených morských rias. V kuchyni sa používa podobne ako želatína, ale na rozdiel od nej nie...
Podrobný popis
🌱 Zaujímavosti: cukrová trstina sa pestuje najmä v tropických oblastiach, ako je Južná Amerika alebo juhovýchodnej Ázie. Tradičné spracovanie prebieha mechanicky, bez chemických úprav, a výsledný cukor sa suší pri nízkych teplotách, aby zostal čo najviac prirodzený.
🌱 Viac podobných produktov nájdeš v kategórii: Cukry a zdravé sladidlá / Pečenie
------------------
Naše recepty a články objavíš tu: Recepty / Články
------------------
Pre BIO produkt platí naša BIO certifikácia: CZ-BIO-002
------------------
Výživové hodnoty sa môžu u prírodných produktov líšiť.
Výživové hodnoty na 100 g výrobku:
Energetická hodnota: 1669 kJ / 400 k Cal
Tuky: 0,00 g
- z toho nasýtené mastné kyseliny: 0,00 g
Sacharidy: 99,80 g
- z toho cukry: 97,40 g
Vláknina: 0,00 g
Bielkoviny: 0,00 g
Soľ: 0,01 g
Dodatočné parametre
Kategória: | Cukry a zdravá sladidla |
---|---|
EAN: | Zvoľte variant |
Balenie: | dle zvolené varianty (gramáže) |
Složení: | 100% třtinový cukr BIO |
Krajina pôvodu: | Kolumbie |
Značka: | Les fruits du Paradis |

💚 Informácie k 1.3.2025 💚 Veľmi sa Vám ospravedlňujeme, avšak doterajší popisok sme museli odstrániť. ** Už čoskoro budú nové popisky pri tomto produkte. ** Dôvodom je...

Erytritol je prírodné sladidlo s jemnou chuťou a kryštalickou štruktúrou podobnou cukru. Vyrába sa fermentáciou prírodných cukrov a prirodzene sa vyskytuje napríklad v ovocí. Je...

Voňavá zmes trstinového cukru a mletej BIO vanilky Bourbon. Jemne sladkastá chuť s pravou vanilkovou arómou – bez aróm, plnív a pridaných látok. 🌱 Hlavné ingrediencie:...

Palmový cukor v bio kvalite má svetlo hnedú farbu, sypkú štruktúru a jemne sladkastú chuť s karamelovým nádychom. Vďaka svojej jemnosti sa rozpúšťa a hodí sa ako alternatíva...

Tento želírovací cukor v bio kvalite je ideálnou voľbou pre všetkých, ktorí chcú tvoriť domáce marmelády, džemy či ovocné rôsoly s maximálnou kontrolou nad zložením. Vďaka...

Xylitol má vzhľad aj chuť veľmi podobnú bežnému cukru, ale s jemne chladivým efektom na jazyku. Vyrába sa z rastlinných surovín – v tomto prípade z kukurice – a je vhodný na...

Xylitol je prírodné sladidlo, ktoré sa získava z rastlinných zdrojov, najčastejšie z vlákniny brezy alebo kukurice. Má kryštalickú štruktúru a chuť veľmi podobnú bežnému cukru –...

Je prírodný prášok s jemnou sladkosťou a neutrálnou chuťou. Skvele sa hodí ako alternatíva cukru, na obohatenie jedál o vlákninu aj ako súčasť zdravého varenia a pečenia. 🌱...

Jemne zlatý trstinový cukor s prirodzenou sladkou chuťou a ľahkým karamelovým nádychom. V BIO kvalite, bez chemického bielenia a pridaných látok. 🌱 Hlavné ingrediencie:...

Tekuté sladidlo na báze steviol-glykozidov je praktickou alternatívou ku klasickému cukru. Ľahko dávkuje a hodí sa na dosladenie nápojov i dezertov. Neobsahuje kalórie a má...

Kokosový cukor v BIO kvalite je prirodzené sladidlo získavané z nektáru kvetov kokosovej palmy. Má hnedú farbu, jemnú konzistenciu a charakteristickú karamelovú chuť, ktorá sa...

Táto zmes bio trstinového cukru a mletej škorice má jemne zrnitú štruktúru, výraznú vôňu a príjemne sladkú chuť s hrejivým nádychom škorice. Hodí sa na dochutenie kaší, pečiva,...

BIO škoricový cukor je jemne mletá zmes trstinového cukru a voňavej škorice v BIO kvalite. Má príjemne sladkastú chuť s výrazným koreneným tónom, ktorý sa skvele hodí do...

Datlový cukor sa vyrába zo sušených datlí, ktoré sa jemne rozomelú na sypký prášok. Má hnedú farbu, sypkú a mierne hrubšiu štruktúru a výraznú sladkú chuť s karamelovým aj ľahko...

Je prírodné sladidlo so sladivosťou podobnou cukru, ale s nižším glykemickým indexom. Skvelý na každodenné sladenie bez výčitiek. 🌱 Hlavné ingrediencie: xylitol - sa...

Prírodný jačmenný slad vo forme hustého sirupu predstavuje tradičnú a šetrnú alternatívu bežného cukru. Je ideálny pre každého, kto hľadá prirodzene sladkú chuť a chce sa vyhnúť...
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Francúzska spoločnosť špecializujúca sa na výrobu a predaj prírodných potravinových surovín, najmä sušeného ovocia, práškov a sirupov. Ich produkty sú obľúbené pre svoju kvalitu a širokú škálu použitia v potravinárskom priemysle.
Výrobca: Les Fruits du Paradis, 21 Rue des Écoliers, 97490 Saint-Denis, Réunion, Francie