Exkluzívna zľava 34 % na 🌰 kešu orechy, natural, W320 od značky MámeChuť. 🌰 Platí do vypredania zásob.

Špaldová krupica, celozrnná, BIO

Vegan Bio Bez lepku
Značka: PRO-BIO
2 € 17,50 € od 2 €
Skladem (7 ks) Skladem (2 ks) Zvoľte variant
Balenie
Zvolený variant nie je k dispozícii. Reset vybraných parametrov.

  • Celozrnná špaldová krupica - zdravá variácia klasickej pšeničnej krupice. Je zomletá z celých zŕn špaldy, obsahuje tak viac vlákniny aj vitamínov obsiahnutých v obale zrna. Možno využiť aj ako závarku do polievky, k zahusteniu omáčok či na cesto na knedle, halušky či placky a mnoho ďalšieho.

  • Špalda je jedna z najstarších pôvodných obilnín. Má podobné zloženie ako klasická pšenica, ale v porovnaní s ňou je nutrične bohatšia. Obsahuje viac bielkovín, minerálnych látok, vitamínov skupiny B a jej vláknina je lepšie a ľahšie stráviteľná.

  • Zloženie: 100 % celozrnná krupica špaldová BIO

Detailné informácie

Darček pri nákupe nad 20 €
Darček pri nákupe
Ochutnávka a zľava na ďalší nákup.
Garancia kvality
Garancia kvality
Všetko osobne kontrolujeme.
Široký výber produktov
Bohatý výber
Máme 1.100+ bio/nebio produktov.

Podrobný popis

Viete že? Sme špecialisti na spracovanie špaldy. Venujeme sa tomu už od nášho začiatku v roku 1992 a máme celý rad špaldových výrobkov – špaldota, múky, vločky, krupica a iné. Naša technológia nám umožňuje odoberať špaldu takmer "priamo z poľa" a zrno spracovávame od jeho počiatku - čistenie, sušenie, mletie, balenie. Sušíme šetrne teplým vzduchom a konečný produkt si tak zachová svoje živiny.

Skladovanie: Skladujte pri teplote do 25 °C a relatívnej vlhkosti vzduchu do 75 %.

 

Priemerné výživové údaje v 100 g

Energia: 1576 kJ / 372 kcal

Tuky: 1,7 g, z toho nasýtené nemastné kyseliny: 0,3 g

Sacharidy: 73,2 g, z toho cukry: 1,5 g

Vláknina: 5,8 g

Bielkoviny: 13,1 g

Soľ: 0,003 g

 

Dodatočné parametre

Kategória: Kaše
Krajina pôvodu: Česká republika
Značka: PRO-BIO

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: