EXKLUZÍVNA ZĽAVA 40 % na 🌰 kešu orechy, natural, W320 od značky MámeChuť. 🌰 Platí do vypredania zásob. NOVINKA: pripravujeme pre vás úplne nový e-shop.

Ryžové rezance, bezvaječné, 1mm

Tip Vegan
Značka: Lucka
2,10 €
Skladem (5 ks)

Ryžové bezlepkové recanze - menej kalorická príloha k ázijskym pokrmom. Sú prirodzene bezlepkové a bezvaječné, typické pre pokrmy z východnej Ázie. Vyznačujú sa extra rýchlou prípravou varením, po ktorom ich môžeš ďalej upravovať.

  • vyprážané chutia ešte lepšie ako varené
    menej kalórií oproti obilným cestovinám
    vhodné pre celiakov
    neobsahujú konzervanty ani farbivá
    rýchlo uvarené

Využitie:

  • s omáčkou - zeleninová alebo smotanová, uvarené cestoviny stačí zaliať omáčkou a jedlo máte rýchlo na stole
  • na sladko - z rozvareného ovocia urobíte skvelú omáčku alebo rezance len zalejete sirupom, zasypete kakaom či kokosom
  • šalát - vychladnuté cestoviny zmiešajte napríklad s fazuľami, čerstvou zeleninou, bylinkami a zálievkou z kyslej smotany
  • do vietnamských závitkov

Zloženie: ryžová múka, prírodný tapiokový škrob, soľ

Detailné informácie

Podrobný popis

Skladovanie: Skladujte na suchých miestach oddelene od látok s výraznými pachmi.

Príprava: Dajte variť vodu (1 liter vody na 100 g cestovín) a trochu osoľte. Cestoviny vložte do vriacej vody a za občasného miešania varte 4 - 6 minút. Akonáhle sú cestoviny uvarené, sceďte vodu. Potom ich dobre prepláchnite tečúcou vodou a nechajte odkvapkať. Pridajte trochu rastlinného oleja, premiešajte a môžete servírovať alebo ďalej upraviť na panvici s mäsom či zeleninou alebo použiť ako závarku do polievky.

Nutričné údaje na 100 g:
Kalorická hodnota / Energia 1452 kJ / 347 kcal
Tuky 0,61 g, z toho nasýtené mastné kyseliny 0,3 g
Sacharidy 80 g, z toho cukry 1,02 g
Bielkoviny 4,81 g
Soľ 0,55 g

Dodatočné parametre

Kategória: Bezlepkové těstoviny
Hmotnosť: 0.25 kg
Balenie: 240 g
Krajina pôvodu: Česká republika
Značka: Lucka

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: