** VLOČKY SO ZĽAVOU AŽ -50 % ** -> Nájdete ich v kategórii "TOP". Kompletne znižujeme ceny až o -25 %.

Ryžové cestoviny, vretená

Akcia Vegan Bez lepku
2,20 € –18 %
ryzove-testoviny-vretena
2,20 € –18 % 1,80 € 1,60 € bez DPH
Skladem (3 ks)
  • Ryžové cestoviny chutnou, ľahko stráviteľnou a bezlepkovou alternatívou cestovín. Bezvaječné cestoviny bez lepku sú vhodné pre celiatikov. Rýchla a jednoduchá Príprava.

  • Prečo ryžové cestoviny? Ryža pomáha znížiť prekyslenie organizmu, je vhodná do diét po črevných ťažkostiach. Má nízky obsah sodíka, vyhovuje teda osobám s vysokým krvným tlakom. Neobsahuje žiadny cholesterol.

  • TIP: Ryžové cestoviny môžete podávať teplé aj studené. Vhodné na šalát, zapekanie, ale aj na sladký spôsob. Vretená môžete poliať čakankovým alebo datľovými sirupom a nakoniec posypať 100 % kakaovým práškom.

  • Zloženie: ryžová múka, tapiokový škrob, soľ

Detailné informácie

Dopravné
Dopravné od 3,99 €
Balíček odosielame na výdajné miesta dopravcu alebo na adresu. Doručujeme do 3-4 prac. dní.
Darček pri nákupe nad 32 €
Darček pri nákupe
Zľavová kartička + prémiové BIO datle. Platí pre objednávky nad 32 €. (bez dopravy a platby).
Garancia kvality
Garancia kvality
Vykonávame pravidelné rozbory a kontroly surovín. Tento rozbor si môžete vyžiadať. Nič netajíme.
Široký výber
Bohatý výber
Máme pre vás pripravených cez 1.100 produktov v BIO aj nebio kvalite. U nás si vyberie každý.

Podrobný popis

Skladovanie: Skladujte na suchom mieste, mimo dosahu slnečného žiarenia.

Príprava: Varte 9 minút, potom sceďte a podávajte. V prípade rozvarených cestovín rastie glykemický index a s ním klesá sýtivosť cestovín.

Nutričné hodnoty
Energetická hodnota 1477 kJ / 353,3 kcal

Tuky 0,9 g, z toho nasýtené mastné kyseliny 0,5 g

Sacharidy 79 g, z toho cukry 0,7 g

Vláknina  

Bielkoviny 7,05 g

Soľ 0,09 g

Dodatočné parametre

Kategória: Bezlepkové těstoviny
Hmotnosť: 0.3 kg
Krajina pôvodu: Vietnam
Značka: Natural Jihlava
Balení: 300 g

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: