Hriankoláda pikantná
Súvisiaci tovar
Nahrubo drvené paradajky zjemnené čerstvou bazalkou. Passata sa pripravuje šetrným spracovaním čerstvých prirodzene na Slnku do červena dozretých paradajok, ktorá bola...
Kečup vyrobený zo zrelých čerstvých paradajok odrody MauroRoso Kečup vyrobený zo zrelých, čerstvých, na talianskom slnku do červena dozretých paradajok. Oproti bežným kečupom...
Jedinečný kečup v biokvalite sladený iba zahustenou jablkovou šťavou bez konzervantov a zahusťovadiel. Detský kečup TIGER je príjemne sladký a má plnú paradajkovú chuť. Je ľahko...
Tento nádherne sýty a korenený paradajkový kečup sa stane hviezdou vášho stola. Pre tých, ktorí sa snažia znížiť objem zjedeného cukru sme zvolili verziu bez pridaného cukru....
Kečup ako taký je pôvodom z Číny. K nám do Európy ho priviezli kupci v 18. storočí, ktorí sa vracali z Orientu z obchodných ciest. Odvtedy kečup obsadil popredné priečky v...
V Čechách nie je používanie passat - drvených paradajok - zatiaľ príliš rozšírené. Na rozdiel od paradajkového pretlaku sa pri výrobe passata nezahusťuje a tak si uchováva viac...
Podrobný popis
Obsah balenia: Spracovaná zelenina sterilizovaná.
Skladovanie: Po otvorení uchovajte v chlade a spotrebujte do 1 týždňa.
Výrobca: Magdaléna Horká, Haraštova 43, Brno 620 00
Dodatočné parametre
Kategória: | Omáčky |
---|---|
Hmotnosť: | 0.5 kg |
Balenie: | 350 ml |
Krajina pôvodu: | Česká republika |
Značka: | Madlina Zavařovna |
Sójová omáčka bola vynájdená v Číne asi pred 2500 rokmi. O niekoľko rokov neskôr bola privezená do Japonska. Sójová omáčka je typická pre ázijskú kuchyňu, kde sa používa ako...
Jemná, sladká horčica z hrušiek, s jemne mletým horčičným semienkom, výborná k údenému mäsu, údeninám, na ozvláštnenie pečienok či ako súčasť marinády. Pravdepodobne bude...
Jemná horčica z muškátovej tekvice s koriandrom a červeným, zeleným, bielym a čiernym korením Vhodná k pečeným mäsám, hlavne k bravčovému. Skvelá omáčka k zemiakom a...
Shoyu je tradičná sójová omáčka vyrábaná zo sójových bôbov, pšenice a fermentačného činidlá. Má výraznú arómu a ľahko sladkastú chuť. Shoyu pochádza z Číny a používa sa už...
Tamari SAN-J je sójová omáčka s tradičnou chuťou v BIO kvalite, používa sa na dochucovanie pokrmov. Neobsahuje žiadny lepok. Jej chuť je bohatá, lahodná, plná a jej...
Studená omáčka pasterizovaná. Sladko pikantná ananásová voňavá omáčka pre ortodoxných milovníkov ananásu. Vhodná k čomukoľvek – do toastov, k mäsu, k syrom, do...
Veľmi jemná a hustá omáčka na cestoviny Tiger je určená hlavne malým deťom, ktoré milujú cestoviny s kečupom. Bežné omáčky na cestoviny sú preto väčšinou pre deti príliš...
Shoyu je tradičná sójová omáčka vyrábaná zo sójových bôbov, pšenice a fermentačného činidla. Má výraznú arómu a ľahko sladkastú chuť. Shoyu pochádza z Číny a existuje už vyše 2...
Studená omáčka pasterizovaná. Klasika na grilovanie s jemnou chuťou badyánu a sójovej omáčky. Zloženie: slivky 40%, jablká, vínny ocot, cukor, sójová omáčka, korenie
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Madlina Zavarovna je česká značka, ktorá sa špecializuje na výrobu domácich a poctivých marmelád, omáčok a džemov. Pochádza z Českej republiky a kladie dôraz na tradičné metódy spracovania a použitia kvalitných prírodných ingrediencií. Produkty Madlina Zavárovňa sú vyrábané tradičnými metódami, ktoré zaisťujú vysokú kvalitu a autentickú chuť. Značka kladie dôraz na používanie čerstvého a kvalitného ovocia bez umelých prísad.