S doručením balíčka majte prosím strpenie. Robíme všetko, čo je v našich silách! Doručenie zásielky do Vianoc garantujeme pre všetky objednávky, ktoré obdržíme do 14.12.! Od 20.12. do 4.1.2023 budeme zbierať sily na rok 2023. Ďakujeme za Vašu dôveru a priazeň! S pozdravom Michal & Marek z MámeChuť.

Cereálna tyčinka New Bar, tvaroh a malina

0,80 €
Skladem (5 ks)
  • Cereálna tyčinka so sušeným tvarohom a s kúskami mrazom sušených malín. – bez polevy. Tvaroh má predovšetkým vysoký obsah plnohodnotných bielkovín, ktoré obsahujú vyváženú zmes všetkých aminokyselín.

  • Obsahuje 12 g mliečnych zložiek po prepočte zo sušeného stavu – bez konzervantov a umelých farbív.

  • Zloženie: Cereálie 45 % (ryžový crispies 23 % (ryžová múka 91 %, cukor, jačmenný sladový výťažok 2,3 %, jedlá soľ), ovsené vločky 22 %), tekutý invertný sirup, maltózový sirup, repkový olej, sójová múka, ochucovací prášok s tvarohom 4 % (dextróza, nízkotučný tvaroh v prášku 20 %, sušená srvátka, regulátor kyslosti: kyselina citrónová, laktóza, sušené odstredené mlieko, malina 2,8 %, sušený cmar 2,8 %, sladené zahustené plnotučné mlieko 2 % (kravské mlieko, cukor, laktóza), jahodová pasta (cukor, mrazené jahody 20 %, glukózový sirup, regulátor kyslosti: kyselina citrónová, voda, šťava 2,8 %, jahodové semienka, farbivá: anthokyaniny, kurkumín, prírodná aróma, zahusťovadlá: pektín, guma tara), ovsená vláknina, prírodná aróma malina.

Detailné informácie

Podrobný popis

Skladovanie: V suchu pri teplote do 25 °C a relatívnej vlhkosti vzduchu do 70 %, chrániť pred mrazom a priamym slnečným svitom.

Výživové údaje: V 100g V 28g
Energetická hodnota 1730 kJ/412 kcal 484kJ/115 kcal
Tuky 13,8 g 3,8 g
Z toho nasýtené mastné kyseliny 1,65 g 0,4 g
Sacharidy 56,7 g 15,8 g
Z toho Cukry 22,6 g 6,3 g
Vláknina 4,7 g 1,3 g
Bielkoviny 13,0 g 3,6 g
Soľ 0,1 g 0,03 g

Dodatočné parametre

Kategória: Ořechové a semínkové
Hmotnosť: 0.03 kg
Krajina pôvodu: Česká republika
Značka: Cerea
Balení: 28 g

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: