EXKLUZÍVNA ZĽAVA 40 % na 🌰 kešu orechy, natural, W320 od značky MámeChuť. 🌰 Platí do vypredania zásob. NOVINKA: pripravujeme pre vás úplne nový e-shop.

Alfalfa semienko, BIO

Tip Vegan Bio
3,20 € 5,50 € 9,90 € 18,60 € 53,40 € 88,60 € 438,50 € od 3,20 €
Skladem (8 ks) Skladem (6 ks) Skladem (8 ks) Skladem (8 ks) Skladem (>10 ks) Skladem (>10 ks) Skladem (2 ks) Zvoľte variant
Balenie
Zvolený variant nie je k dispozícii. Reset vybraných parametrov.
    Alfalfa.
  • Otec všetkých dôležitých zložiek zmesi Alfalfa je skvelá látka pre telo i dušu. Už Arabi boli presvedčení o sile klíčivých semienok: "V klíčku je obsiahnuté všetko, čo prináša život". Výhonky alfalfa sú semená lucerny a v chuti pripomínajú žeruchu, ale sú jemnejšie. Obzvlášť vítané počas dlhých zimných mesiacov. Výhonky alfalfa sa používajú do šalátov, polievok a ako obloha na chlebík. Môžete už po niekoľkých dňoch žať a vychutnávať výhonky plné sily.

  • Vhodné aj na klíčenie

  • Zloženie: 100 % alfalfa - semená lucerny bio (Medicago sativa)

Detailné informácie

Podrobný popis

CZ-BIO-002 / Poľnohospodárska produkcia EÚ

Minimálna trvanlivosť: min 12 mesiacov od dátumu výroby

Skladovanie: chladné, tmavé a suché miesto (max. 20 °C, max. 65 % vlhkosť vzduchu)


Klíčenie: Doba namáčania: 6 – 8 hodín, potom prepláchnuť vodou. Doba klíčenia: 2 dni v tme, potom 2 – 4 dni na svetle. Ideálna teplota: 18-20 °C, 2 x denne preplachovať. Pred konzumáciou odporúčame ešte raz opatrne umyť teplou vodou. Výhonky by sa mali čo najskôr skonzumovať alebo uchovávať nanajvýš dva či tri dni v chladničke – inak zhorknú.
 

Nutričné hodnoty na 100g výrobku

ENERGIA [kJ / kcal] 1491/356

TUKY [g] 13,5, z toho nasýtené mastné kyseliny [g] 1,9

SACHARIDY [g] 4,7, z toho CUKRY [g] 1,9

VLÁKNINA [g] 35,4

BIELKOVINY [g] 36,3

SOĽ [g] 0,01

Nutričné hodnoty sa môžu u prírodných produktov líšiť.

Dodatočné parametre

Kategória: Semínka
Krajina pôvodu: Itálie
Značka: Les fruits du paradis
5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevypĺňajte toto pole:
5
MH Avatar autora | 16.2.2024
Sú kvalitné dakujem

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: