** VLOČKY SO ZĽAVOU AŽ -50 % ** -> Nájdete ich v kategórii "TOP". Kompletne znižujeme ceny až o -25 %.

Zmes na chlieb s ľanovou vlákninou

Akcia Vegan Bez lepku
Značka: Nominal
3,90 € –15 %
smes-na-chleb-s-lnenou-vlakninou
3,90 € –15 % 3,30 € 2,90 € bez DPH
Skladem (3 ks)

  • Chlieb s ľanovou vlákninou slúži na prípravu chleba s výraznejšou chuťou. Štruktúrou, vláčnosťou aj farbou pripomína bežný chlieb s podielom raže. Jeho nutričnú hodnotu zvyšuje obsah kvalitnej ľanovej múky, stále nedoceneného zdroja prirodzenej vlákniny s optimálnym pomerom medzi zložkou rozpustnou a nerozpustnou.

  • Zmes má prirodzený charakter a okrem lepku neobsahuje ani mlieko, vajcia, arómy, umelé farbivá či konzervanty. Zmes je určená pre pečenie v domácej pekárni i bežnej rúre. Doslova na zahryznutie. Dobrú chuť!

  • Zloženie: Bezlepkový pšeničný škrob, pšenová múka, lupinová múka, zemiakové vločky, ľanová múka (4 %), zahusťovadlo: guarová múka, cukor, soľ, chlebové korenie.

Detailné informácie

Dopravné
Dopravné od 3,99 €
Balíček odosielame na výdajné miesta dopravcu alebo na adresu. Doručujeme do 3-4 prac. dní.
Darček pri nákupe nad 32 €
Darček pri nákupe
Zľavová kartička + prémiové BIO datle. Platí pre objednávky nad 32 €. (bez dopravy a platby).
Garancia kvality
Garancia kvality
Vykonávame pravidelné rozbory a kontroly surovín. Tento rozbor si môžete vyžiadať. Nič netajíme.
Široký výber
Bohatý výber
Máme pre vás pripravených cez 1.100 produktov v BIO aj nebio kvalite. U nás si vyberie každý.

Podrobný popis

Skladovanie: Uchovávajte v suchom sklade pri relatívnej vlhkosti do 75 % a teplote do 30 ° C.

Zmes je určená pre pečenie v domácej pekárni i bežnej rúre.

 

Výživové hodnoty na 100g:

Energia: 1434 kJ / 339kcal

Tuky 1,7g, z toho nasýtené mastné kyseliny 0,3g

Sacharidy 70g, z toho cukry  3,7 g

VLÁKNINA 8,2g

Bielkoviny 6,8g

Soľ 2g

Dodatočné parametre

Kategória: Polévky a chleby
Hmotnosť: 0.5 kg
Krajina pôvodu: Česká republika
Značka: Nominal
Balení: 500g

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: