Vločky
Sortiment jednodruhových korenín sa rozširuje o paradajkové vločky v biokvalite. Oceníte ich predovšetkým v talianskej kuchyni: vmiešajte tento sušený poklad do pesta, oleja...
Použitie: Vločky pohánkové instantné sú charakteristické svojou jednoduchou a rýchlou prípravou. Sú vhodné do omáčok, ako závarka do polievok, nákypov či müssli. Zloženie:...
Ryžové vločky sú veľmi ľahké a ľahko stráviteľné. Majú zaujímavý tenký, pomerne veľký a plochý tvar, bielu farbu, jemnú ryžovú vôňu a neutrálnu chuť....
Jednozrnka je starý nešľachtený druh pšenice. Jednozrnkové vločky sú vhodné na prípravu polievok, kaší, müsli či fašírok. Zloženie: jednozrnkové vločky bio
Ovsené vločky sa považujú za najznámejší a najuniverzálnejší typ vločiek, s ktorým pripravíte mnoho zdravých pochúťok. Majú svetlohnedú farbu a výraznú orieškovú vôňu a chuť....
Naše ovsené vločky s klíčkami vznikajú šetrným lisovaním naparených ovsených zŕn. Tento proces prebieha v jednom z popredných európskych mlynov s...
Ražné vločky obsahujú veľké množstvo vlákniny. Sú vhodné do cesta, na domáci chlieb či žemle, obohaťte nimi polievku či spestrite müsli alebo granolu. Vyrobiť si z nich môžete...