** VLOČKY SO ZĽAVOU AŽ -50 % ** -> Nájdete ich v kategórii "TOP". Kompletne znižujeme ceny až o -25 %.

Ryžové vločky, BIO

Akcia Vegan Bio Bez lepku
1,90 € –10 %
ryzove-vlocky-bio
1,90 € –10 % 1,70 € 1,50 € bez DPH
Skladem (>10 ks)
Balenie
Zvolený variant nie je k dispozícii. Reset vybraných parametrov.
  • Ryžové vločky sú veľmi ľahké a ľahko stráviteľné. Majú zaujímavý tenký, pomerne veľký a plochý tvar, bielu farbu, jemnú ryžovú vôňu a neutrálnu chuť. Ponúkajú kvalitný príjem komplexných sacharidov s nízkym obsahom tukov.

  • Používame ich ako základ kaší, müsli zmesí i slaných pokrmov (fašírok, zmesí so zeleninou či mäsom, karí ...). Sú vhodné aj pre bezlepkárov. Pred konzumáciou prepláchneme vodou a necháme chvíľu zmäknúť alebo zalejeme horúcou vodou či mliekom. Môžeme tiež krátko povariť.

  • Zloženie: 100 % ryžové vločky BIO

Detailné informácie

Dopravné
Dopravné od 3,99 €
Balíček odosielame na výdajné miesta dopravcu alebo na adresu. Doručujeme do 3-4 prac. dní.
Darček pri nákupe nad 32 €
Darček pri nákupe
Zľavová kartička + prémiové BIO datle. Platí pre objednávky nad 32 €. (bez dopravy a platby).
Garancia kvality
Garancia kvality
Vykonávame pravidelné rozbory a kontroly surovín. Tento rozbor si môžete vyžiadať. Nič netajíme.
Široký výber
Bohatý výber
Máme pre vás pripravených cez 1.100 produktov v BIO aj nebio kvalite. U nás si vyberie každý.

Podrobný popis

CZ-BIO-002 / Poľnohospodárska produkcia EÚ

Minimálna trvanlivosť: min 12 mesiacov od okamihu produkcie

Skladovanie: chladné, tmavé a suché miesto (max. 20 ° C, max. 65 % vlhkosť vzduchu)

 

Nutričné ​​hodnoty na 100g výrobku:

ENERGIA [kJ / kcal]: 1395/334

TUKY [g]: 1,1, z toho nasýtené mastné kyseliny [g]: k.A.

SACHARIDY [g]: 74,6, z toho CUKRY [g]: k.A.

VLÁKNINA [g]: 1,3

BIELKOVINY [g]: 5,7

SOĽ [g]: 0,005

SODÍK [mg]: 2

Nutričné ​​hodnoty sa môžu u prírodných produktov líšiť.

Dodatočné parametre

Kategória: Vločky
Krajina pôvodu: Itálie
Značka: Les fruits du paradis

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: