S doručením balíčka majte prosím strpenie. Robíme všetko, čo je v našich silách! Doručenie zásielky do Vianoc garantujeme pre všetky objednávky, ktoré obdržíme do 14.12.! Od 20.12. do 4.1.2023 budeme zbierať sily na rok 2023. Ďakujeme za Vašu dôveru a priazeň! S pozdravom Michal & Marek z MámeChuť.

Slnečnicový proteín, BIO

Tip Vegan Bio
5,10 € 11,90 € 23,80 € 57,50 € 95,70 € 468,60 € od 5,10 €
Skladem (>10 ks) Skladem (>10 ks) Skladem (>10 ks) Skladem (7 ks) Skladem (4 ks) Brzy skladem Zvoľte variant
Balenie
Zvolený variant nie je k dispozícii. Reset vybraných parametrov.
  • Slnečnica má vysoký obsah horčíka, niektoré zdroje uvádzajú, že môže napomáhať regulácii nervovej činnosti organizmu. Sú vynikajúcim zdrojom vlákniny, vitamínov E a B a minerálov. Slnečnicový proteín je výborným pomocníkom na osvieženie tela a napomáha stimulovať prirodzenú obranyschopnosť - imunitný systém.

  • Zloženie: 100 % slnečnicový proteín Bio

Detailné informácie

Podrobný popis

Minimálna trvanlivosť: min. 12 mesiacov od dátumu výroby

CZ-BIO-002 / Poľnohospodárska produkcia EÚ

Skladovanie: skladujte na suchom a chladnom mieste mimo teplo priameho slnečného svetla; pri teplote medzi 10-15 ° C

Slnečnicový proteín môžete miešať iba s vodou a rovno vypiť. Lahodnej chuti však dosiahnete napríklad zmiešaním s kokosovou vodou, rozmixovaním s banánom a kakaom. Proteín možno bohato využiť v studenej aj teplej kuchyni. Je ideálny na prípravu miešaných nápojov či kokteilov ale aj do pečenia, kde slúži ako spojivo a čiastočne nahradí múku (napr. zemiakové a zeleninové pyré, zemiakové placky, palacinky, bábovky)

Nutričné ​​hodnoty na 100g výrobku

ENERGIA [kJ / kcal] 1455/347

TUKY [g] 8,0

z toho nasýtené mastné kyseliny [g] 0,6

SACHARIDY [g] 3,2

z toho CUKRY [g] 2,8

VLÁKNINA [g] 24,4

PROTEIN [g] 53

SOĽ [g] 0,01

Nutričné ​​hodnoty sa môžu u prírodných produktov líšiť.

Dodatočné parametre

Kategória: Rostlinné proteiny
Krajina pôvodu: EU
Značka: Les fruits du paradis

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: