Kaše
Kašovité zmesi sú často vyrobené z celozrnných obilnín, ktoré sú bohaté na vlákninu. Vláknina podporuje trávenie, udržuje hladinu cukru v krvi stabilnú a pomáha udržiavať zdravú váhu. Poskytujú široké spektrum živín vrátane vitamínov B, železa, horčíka a ďalších dôležitých minerálov, ktoré sú nevyhnutné na správnu funkciu tela. Kašovité zmesi je možné pripraviť rôznymi spôsobmi. Od klasického varenia vodou alebo mliekom až po pridanie ovocia, orechov alebo medu na vylepšenie chuti a výživovej hodnoty. Jednodruhové kaše sa skvele hodia aj na varenie či pečenie.
Najpredávanejšie
Kukuričná polenta je tá správna voľba na rýchly obed či večeru. Hotová je za pár minút. Tento tradičný taliansky pokrm chutí výborne k mäsu či zelenine, na sladko i len tak...