Horčica žltá, semienka, BIO

Tip Vegan Bio
Značka: Sonnentor
2,70 €
Skladem (4 ks)
Balenie
Zvolený variant nie je k dispozícii. Reset vybraných parametrov.

Môže byť označovaná aj ako biela a v našich zemepisných šírkach sa používa na nakladanie, do marinád a na výrobu horčice. Indovia sú pri jej použití podstatne kreatívnejší. Žlté a čierne horčičné semienka sú v juhoindickej kuchyni obzvlášť dôležité a pred použitím do Ghee (prepustené maslo) sa pražia, čím dostane ostrú chuť a orechový nádych.

Opražené semienka skvele chutia na rybe alebo zelenine. Okrem toho sú súčasťou kari pasty a koreniacich zmesí. Kto rád experimentuje, môže horčičné semienka tiež naklíčovať a tieto chutné ľahko ostré klíčky použiť do šalátov.

Zloženie: Horčica žltá bio

Detailné informácie

Podrobný popis

Doba namáčania: 5 hodín 
Doba klíčenia: 3-9 dní
Ideálna teplota: 18-20 °C, 2 x denne preplachovať
Tip: Skôr ako pridáš ostatné prísady, je vhodné horčičné semienka orestovať spoločne s cibuľou a cesnakom
Skladovanie: Skladovať v suchu a chlade

Dodatočné parametre

Kategória: Semínka
Krajina pôvodu: Česká republika
Značka: Sonnentor
Balení: 120 g

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: