Čokoládový puding
Súvisiaci tovar
Podrobný popis
Návod na prípravu:
1. Z odmeraného ½ l mlieka odlejeme asi 350 ml do varnej nádoby.
2. Pridáme 2 lyžice cukru (cca 40g) a zahrievame do varu.
3. Do zvyšku mlieka vsypeme obsah vrecka.
4. Dobre rozmiešanú zmes nalejeme do vriaceho mlieka a za stáleho miešania varíme asi 2 minúty.
5. Nalejeme do misiek a necháme vychladnúť.
Výživové údaje na 100 g:
Energetická hodnota: 398 kJ / 94 kcal
Tuky: 1,5 g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 1,0 g
Sacharidy: 17,0 g, z toho cukry: 10,8 g
Bielkoviny: 3,2 g
Soľ: 0,09 g
Dodatočné parametre
Kategória: | Pudingy |
---|---|
Hmotnosť: | 0.04 kg |
Krajina pôvodu: | Česká republika |
Značka: | Amylon |
Balení: | 40 g |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Pridať hodnotenie
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.