EXKLUZÍVNA ZĽAVA 30 % na 🌰 kešu orechy, natural, W320 od značky MámeChuť. 🌰 Platí do vypredania zásob. NOVINKA: pripravujeme pre vás úplne nový e-shop.

Ašvaganda, koreň mletý, BIO

Tip Vegan Bio SCD
7,90 €
Skladem (2 ks)
  • Ašvaganda je základné podporujúce tonikum indickej ajurvédy, používajúce sa "pri slabostiach tela i mysle".Podľa tisícročných ajurvédskych skúseností pravidelné užívanie Withania omladzuje a upevňuje duševné zdravie a vitalitu človeka.  
     
  • V ajurvédskej medicíne je známa ako účinný adaptogén a Je vhodné ju kombinovať s pupočníkom.Podporuje mentálne a kognitívne činnosti, pomáha udržiavať koncentráciu a prekonávať únavu.   
     
  • Ašvaganda BIO čiže indický ženšen nám dodá energiu a Budeme tak mať väčšiu výdrž bojovať v súčasnom hektickom svete. Navyše podporí naše respiračné zdravie a pomôže k zdravej koži a pleti.

  • Hovorí sa o nej, že vám navodí krásne sny. Pravidelné užívanie podporuje ľahší prechod do spánku a urýchľuje zaspávanie. Ašvaganda BIO však nemá vplyv na CNS a neutlmuje počas dňa.

  • Zloženie: 100 % Withania somnifera BIO

Detailné informácie

Podrobný popis

Klinické štúdie preukázali, že ašvaganda v účinkoch prevyšuje sibírsky ženšen. Pre jemný účinok ju možno použiť namiesto ženšenu, ktorý niekedy pôsobí príliš povzbudivo. Podporuje duševné zdravie a vitalitu, je odporúčaná v období stresu. Vhodné je jej podávanie v staršom veku.

Tradičné Použitie: Pol čajovej lyžičky mletého koreňa rozmiešame vo vode a vypijeme. Užívame 2 × denne, pričom prvú dávku odporúčame užiť v dopoludňajších hodinách, druhú dávku potom najneskôr do 17 hod.

TIP: na prípravu Požadované množstvo najprv vložíme do pohára, pridáme iba 2 × viac vody, než je obsah prášku, a rozmiešame na hustú pastu. Túto pastu už ľubovoľne rozriedime tekutinou. Týmto spôsobom, nevznikajú hrudky.  

Dodatočné parametre

Kategória: Bylinky a kořeny
Hmotnosť: 0.1 kg
Krajina pôvodu: Indie
Značka: Salvia Paradise
Balení: 100 g

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: