Doručenie zásielky do Vianoc garantujeme pre všetky objednávky, ktoré obdržíme do 14.12.! Od 20.12. do 4.1.2023 budeme zbierať sily na rok 2023. Ďakujeme za Vašu dôveru a priazeň! S pozdravom Michal & Marek z MámeChuť.

Alfalfa, semienka na klíčenie, BIO

Tip Vegan Bio
Značka: Sonnentor
3,50 €
Skladem (3 ks)
Balenie
Zvolený variant nie je k dispozícii. Reset vybraných parametrov.
  • Otec všetkých dôležitých zložiek zmesi Alfalfa je skvelá látka pre telo i dušu. Už Arabi boli presvedčení osile klíčivých semienok : "V klíčku je obsiahnuté všetko, čo prináša život." Výhonky alfalfa sú semená lucerny a v chuti pripomínajú žeruchu, ale sú jemnejšie. Obzvlášť vítané počas dlhých zimných mesiacov. Výhonky alfalfa sa používajú do šalátov, polievok a ako obloha na chlebík. Môžete už po niekoľkých dňoch žať a vychutnávať výhonky plné sily.
     
  • Zloženie: 100 % alfalfa - semená lucerny bio (Medicago sativa)

Detailné informácie

Podrobný popis

Pre najvyššiu úspešnosť pri klíčení odporúčame použiť našu klíčiacu misku. Klíčiaca miska je trojpodlažná a preto dokážete klíčiť až tri druhy klíčkov naraz. Misku kúpite klikom TU.
CZ-BIO-002 / Poľnohospodárska produkcia EÚ
Minimálna trvanlivosť: min 12 mesiacov od dátumu výroby
Skladovanie: chladné, tmavé a suché miesto (max. 20 °C, max. 65 % vlhkosť vzduchu)
Klíčenie: Doba namáčania: 6 – 8 hodín, potom prepláchnuť vodou.
Doba klíčenia: 2 dni v tme, potom 2 – 4 dni na svetle.
Ideálna teplota: 18-20 °C, 2 x denne preplachovať.
Pred konzumáciou odporúčame ešte raz opatrne umyť teplou vodou. Výhonky by sa mali čo najskôr skonzumovať alebo uchovávať nanajvýš dva či tri dni v chladničke - inak zhorknú.
 
Nutričné ​​hodnoty na 100g výrobku
ENERGIA [kJ / kcal]    1491/356
TUKY [g] 13,5, z toho nasýtené mastné kyseliny [g] 1,9
SACHARIDY [g] 4,7, z toho CUKRY [g] 1,9
VLÁKNINA [g] 35,4
BIELKOVINY [g] 36,3
SOĽ [g] 0,01
Nutričné hodnoty sa môžu u prírodných produktov líšiť

Dodatočné parametre

Kategória: Klíčky
Krajina pôvodu: Itálie
Značka: Sonnentor
Balení: 120 g

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: