S doručením balíčka majte prosím strpenie. Robíme všetko, čo je v našich silách! Doručenie zásielky do Vianoc garantujeme pre všetky objednávky, ktoré obdržíme do 14.12.! Od 20.12. do 4.1.2023 budeme zbierať sily na rok 2023. Ďakujeme za Vašu dôveru a priazeň! S pozdravom Michal & Marek z MámeChuť.

Kešu orechy, W450, BIO

Tip Vegan Bio SCD
49,30 € 81,80 € 361,70 € od 49,30 €
Skladem (>10 ks) Skladem (>10 ks) Skladem (2 ks) Zvoľte variant
Balenie
Zvolený variant nie je k dispozícii. Reset vybraných parametrov.
  • Vďaka svojej jedinečnej maslovej chuti sú veľmi obľúbené pre výrobu orechových pást, priamu spotrebu, na varenie, pečenie, príprave cukrovinky či sladkých dezertov. Jednoducho z nich pripravíte lahodnú kešu omáčku alebo nátierku.

  • Jedna lyžica nasekaných kešu orechov pridaná do zeleninového šalátu dodá zdravé tuky a môže zabezpečiť správne vstrebávanie vitamínov rozpustných v tukoch (A, D, E, K). Obsahujú najväčšie množstvo horčíka zo všetkých druhov orechov. Obsah vitamínov B1 a B2.

  • Zloženie: 100 % kešu BIO

Detailné informácie

Podrobný popis

CZ-BIO-002 / Poľnohospodárska produkcia mimo EÚ

Minimálna trvanlivosť: min 12 mesiacov od dátumu výroby

Skladovanie: chladné, tmavé a suché miesto (max. 20 °C, max. 65 % vlhkosť vzduchu)

WW alebo W (White wholes), biele celé jadrá

Ide o najvyššiu výberovú triedu kešu orechov. Jadrá musia mať bielu farbu, farbu svetlej slonovinovej kosti, svetlo popolavú alebo svetlo žltú a musia byť homogénne. Nesmú mať nedostatky, s výnimkou veľmi malých povrchových chýb, pokiaľ neovplyvňujú celkový vzhľad produktu. Majú jemnú maslovú konzistenciu.

Nutričné ​​hodnoty na 100g výrobku:
ENERGIA [kJ / kcal]: 2433/582
TUKY [g]: 44, z toho nasýtené mastné kyseliny [g]: 8
SACHARIDY [g]: 27, z toho CUKRY [g]: 6
VLÁKNINA [g]: 3
BIELKOVINY [g]: 18
SOĽ [g]: 0,03
SODÍK [mg]: 12

Nutričné ​​hodnoty sa môžu u prírodných produktov líšiť.

Dodatočné parametre

Kategória: Ořechy a ořechová jádra
Krajina pôvodu: Vietnam
Značka: Les fruits du paradis

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: