** VLOČKY SO ZĽAVOU AŽ -50 % ** -> Nájdete ich v kategórii "TOP". Kompletne znižujeme ceny až o -25 %.

Jablko sušené, kocky

Akcia Vegan SCD Bez lepku
64,60 € –15 %
jablecne-kosticky-bio
64,60 € –15 % 54,90 € 49 € bez DPH
Skladem (1 ks)
Balenie
Zvolený variant nie je k dispozícii. Reset vybraných parametrov.
    Jablko.
  • Vynikajúce sušené jablkové kocky, ako pochúťka do rôznych mixov alebo kaší, namočených do štrúdle alebo len tak na chuť.

  • Vďaka svojmu tvaru, veľkosti a šťavnatosti sa priamo nabádajú kocky jabĺk pridať do ranného müsli, kaše alebo cereálií. Skvele sa budú vynímať aj v cookies, muffinoch, sladkom pečive a ďalších pečených dobrotách. V neposlednom rade ich môžete pridať do vlastného desiatového mixu orieškov a sušeného ovocia.

  • Zloženie: 100 % prírodné jablko BIO

Detailné informácie

Dopravné
Dopravné od 3,99 €
Balíček odosielame na výdajné miesta dopravcu alebo na adresu. Doručujeme do 3-4 prac. dní.
Darček pri nákupe nad 32 €
Darček pri nákupe
Zľavová kartička + prémiové BIO datle. Platí pre objednávky nad 32 €. (bez dopravy a platby).
Garancia kvality
Garancia kvality
Vykonávame pravidelné rozbory a kontroly surovín. Tento rozbor si môžete vyžiadať. Nič netajíme.
Široký výber
Bohatý výber
Máme pre vás pripravených cez 1.100 produktov v BIO aj nebio kvalite. U nás si vyberie každý.

Podrobný popis

CZ-BIO-002 / Poľnohospodárska produkcia EÚ

Minimálna trvanlivosť: min 12 mesiacov od okamihu produkcie

Skladovanie: chladné, tmavé a suché miesto (max. 20 °C, max. 65 % vlhkosť vzduchu)

Nutričné ​​hodnoty na 100g výrobku

ENERGIA [kJ / kcal] 1471/352

TUKY [g] 0,2, z toho nasýtené mastné kyseliny [g] 0,1

SACHARIDY [g] 83, z toho CUKRY [g] 79,5

VLÁKNINA [g] 5,4

BIELKOVINY [g] 1,8

SOĽ [g] 0,0175

SODÍK [mg] 7

Nutričné ​​hodnoty sa môžu u prírodných produktov líšiť.

Dodatočné parametre

Kategória: Kostičky
Barva: červená až nahnědlá
Vůně: silně aromatická a svěží
Krajina pôvodu: Turecko
Značka: Les fruits du paradis

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: