** VLOČKY SO ZĽAVOU AŽ -50 % ** -> Nájdete ich v kategórii "TOP". Kompletne znižujeme ceny až o -25 %.

Horká čokoláda s mätovou náplňou, BIO

Akcia Vegan Bio Bez lepku
Značka: VIVANI
3,30 € –15 %
horka-cokolada-matovou-naplni-bio
3,30 € –15 % 2,80 € 2,50 € bez DPH
Skladem (10 ks)

Horká čokoláda s obsahom kakaa 68 % zjemnená prepusteným maslom s cukrovou bielou náplňou s mätovým éterickým olejom. Neobsahuje žiadne iné tuky ako kakaový a mliečny, ani žiadne arómy. Výborná čokoláda v štýle After Eight čokoládiek osvieži po jedle aj kedykoľvek počas dňa. Skvele sa hodí k popoludňajšej šálke čaju.

TIP: Podávajte zmrazenú alebo schladenú v chladničke.

Zloženie: prírodný trstinový cukor, kakaová hmota, glukózový sirup , kakaový prášok, maslový tuk, kakaové maslo, mätový olej. Všetky suroviny sú z kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva. Obsah kakaovej sušiny najmenej 68 % v čokoláde.

Detailné informácie

Dopravné
Dopravné od 3,99 €
Balíček odosielame na výdajné miesta dopravcu alebo na adresu. Doručujeme do 3-4 prac. dní.
Darček pri nákupe nad 32 €
Darček pri nákupe
Zľavová kartička + prémiové BIO datle. Platí pre objednávky nad 32 €. (bez dopravy a platby).
Garancia kvality
Garancia kvality
Vykonávame pravidelné rozbory a kontroly surovín. Tento rozbor si môžete vyžiadať. Nič netajíme.
Široký výber
Bohatý výber
Máme pre vás pripravených cez 1.100 produktov v BIO aj nebio kvalite. U nás si vyberie každý.

Podrobný popis

Čokolády značky VIVANI sú vyrábané nemeckou rodinnou firmou Ludwiga Weinricha. Rodina vyrába čokolády už dlhšie ako jedno storočie. Tradícia a skúsenosť spolu s najlepšími bio surovinami, moderným vybavením a starostlivou kontrolou sú zárukou vysokej kvality.

Nutričné hodnoty na 100 g:
Energia 2030 kJ / 485 kcal
Tuk 21,9 g, z toho nasýtené mastné kyseliny 13,8 g
Sacharidy 62,9 g, z toho cukry 55,5 g
Bielkoviny 5,1 g
Soľ 0 ,01g

Dodatočné parametre

Kategória: Čokolády
Hmotnosť: 0.1 kg
Krajina pôvodu: Německo
Značka: Vivani
Balení: 100 g

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: