** VLOČKY SO ZĽAVOU AŽ -50 % ** -> Nájdete ich v kategórii "TOP". Kompletne znižujeme ceny až o -25 %.

Banánové plátky, lyofilizované, sušené mrazom

Akcia Vegan Bez lepku
3,90 € 178,10 € 296,70 € od 3,90 € –12 % –15 % –15 % až –15 %
bananove-platky-lyofilizovane-susene-mrazem
3,90 € 178,10 € 296,70 € od 3,90 € –12 % –15 % –15 % až –15 % 3,40 € 151,30 € 252,10 € od 3,40 € 3 € bez DPH 135,10 € bez DPH 225,10 € bez DPH od 3 € bez DPH
Skladem (>10 ks) Skladem (2 ks) Skladem (1 ks) Zvoľte variant
Balenie
Zvolený variant nie je k dispozícii. Reset vybraných parametrov.

Mrazom sušené banány zo Srí Lanky sú naozajstná lahôdka. Voňavé kúsky banánov sú dokonalým doplnením pre müsli a na zdobenie pokrmov.

Najvyššia liga na poli sušených banánov za použitia najlepšej metódy na sušenie - lyofilizácia. Majú dokonalú chuť a vôňu. Úplne zrelé banány sa šetrne sušia mrazom bez použitia sladidiel a konzervačných látok.

Zloženie: 100% banánové plátky lyofilizované

Detailné informácie

Dopravné
Dopravné od 3,99 €
Balíček odosielame na výdajné miesta dopravcu alebo na adresu. Doručujeme do 3-4 prac. dní.
Darček pri nákupe nad 32 €
Darček pri nákupe
Zľavová kartička + prémiové BIO datle. Platí pre objednávky nad 32 €. (bez dopravy a platby).
Garancia kvality
Garancia kvality
Vykonávame pravidelné rozbory a kontroly surovín. Tento rozbor si môžete vyžiadať. Nič netajíme.
Široký výber
Bohatý výber
Máme pre vás pripravených cez 1.100 produktov v BIO aj nebio kvalite. U nás si vyberie každý.

Podrobný popis

Použitie: Sušené banány sú bohaté na vitamín B6 a draslík. Môžete ich použiť na prípravu müsli, ovocných šalátov a dezertov, na priame maškrtenie namiesto sladkostí a do ázijskej kuchyne. Sušené ovocie je plnohodnotnou zložkou zdravej výživy - ideálne pri športovaní, do školy aj do kancelárie.
Skladovanie: Uchovávajte ich v chlade, suchu a tme.

Dodatočné parametre

Kategória: Lyofilizované ovoce, sušené mrazem
Krajina pôvodu: Srí Lanka
Značka: Les fruits du paradis

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: