Šľahané bambucké maslo, ovos, BIO

Tip Vegan Bio SCD
Značka: BeButter
13,90 €
Skladem (4 ks)
  • Ľahký našľahaný balzam s jemnou obilnou vôňou so základom bio bambuckého masla, rastlinných olejov a bylinných extraktov. Balzam je vhodný na starostlivosť o pokožku celého tela a to najmä pokožku alergickú, citlivú a suchú až ekzematickú. Toto zloženie sme vyvinuli na základe dopytu od stálych zákazníkov ovseného krému, ktorý sa osvedčil pri starostlivosti o veľmi problematickú pokožku.

  • BIO bambucké maslo - Podporuje elasticitu, regeneráciu a hydratáciu pokožky. Je vhodné na starostlivosť a ochranu všetkých typov pleti, vrátane atopickej či detskej. Jeho používanie obmedzuje starnutie pleti a vzniku strií. Marhuľový olej - Je veľmi vhodný na starostlivosť o jemnú, suchú a citlivú pleť i pokožku celého tela, vrátane tej detskej. Pleť zvláčňuje a vyživuje.

  • Ovsený olej - Podporuje prirodzenú obranyschopnosť pokožky, pomáha jej regenerovať, posilňovať a hydratovať. Je vhodný pre veľmi citlivú pokožku a prispieva k obnove kožnej bariéry. Pupečník ázijský - Pokožku zjemňuje, spevňuje a zachováva jej pružnosť. Pomáha v hojení rán a jaziev a zlepšuje stav pokožky pri lupienke a ekzémoch.

  • Zloženie: bio bambucké maslo, ovsený olej – certifikovaný Ecocert, marhuľový olej lisovaný za studena, sójový olej, slnečnicový olej, extrakt z pupočníka ázijského, askorbyl palmitát (ester vitamínu C, antioxidant), extrakt z nechtíka lekárskeho, vitamín E 

Detailné informácie

Podrobný popis

Skladovanie: Skladujte na suchom mieste, nevystavujte priamemu slnku a teplotám nad 25 °C.

Ako ma použiť?
Šľahané bio bambucké maslo ovos je navrhnuté na prekrvenie a osvieženie pokožky. Ľahkú penovú konzistenciu vmasírujte krúživými pohybmi do pokožky na uvoľnenie svalov po fyzickej námahe či pri pocite unavených a ťažkých nôh. Nie je vhodné pre citlivú pokožku tváre.

Dodatočné parametre

Kategória: Telo
Hmotnosť: 0.2 kg
Krajina pôvodu: Česká republika
Značka: BeButter
Balení: 200 ml

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: