Doručenie zásielky do Vianoc garantujeme pre všetky objednávky, ktoré obdržíme do 14.12.! Od 20.12. do 4.1.2023 budeme zbierať sily na rok 2023. Ďakujeme za Vašu dôveru a priazeň! S pozdravom Michal & Marek z MámeChuť.

Quinoa chipsy, paradajka a bazalka

Tip Vegan
Značka: Snatt´s
2 €
Skladem (>10 ks)
  • Snatt's Quinoa Chips - pečené chipsy s múkou z quinoi Snatt's Quinoa Chips sú pečené chipsy, ktoré si môžete bez výčitiek vychutnávať namiesto klasických vyprážaných chipsov. Jedná sa o pečený snack, ktorý neobsahuje žiadne umelé farbivá, glutaman sodný, palmový olej, je bezlepkový a navyše vhodný aj pre vegánov. Základ Quinoa Chips tvorí ryžová múka, ktorá je doplnená o celozrnnú múku z quinoi.

  • Príchuť je ladená do stredomorského štýlu, takže v nej jasne rozoznáte bylinky typické pre túto oblasť. Zanedbateľný nie je ani obsah bielkovín, ktorých oproti iným chipsom a snackom, obsahuje až ich dvojnásobok. Vychutnať si ich môžete kedykoľvek počas dňa, ako rýchlu a chutnú desiatu, alebo keď vás naháňa chuť na niečo slané, ale nechcete mať výčitky svedomia.

  • Snatt's Quinoa Chips v bodoch: pečené chipsy z ryžovej múky a celozrnnej múky z quinoi bez obsahu lepku, umelých farbív, glutamanu a palmového oleja zdravšia alternatíva ku klasickým zemiačikom vhodné pre vegánov.

  • Zloženie: Ryžová múka, slnečnicový olej, celozrnná múka z quinoa (10 %), zemiaková vláknina, soľ, cukor, paradajkový prášok (0,9 %), kvasnicový extrakt, kyselina citrónová , kyselina jablčná, cesnakový prášok, bazalkový prášok, príchute, olivový olej, extrakt z korenia.

Detailné informácie

Podrobný popis

Vyživové údaje na 100g:
Energia 1930 kJ/460 kcal
Tuky 17g, z toho nasýtené mastné kyseliny 2g
Sacharidy 65 g,  z toho cukry 6,6 g
Vláknina 5,8 g
Bielkoviny 8,4 g
Soľ 2,2 g

Dodatočné parametre

Kategória: Chipsy a krekry
Hmotnosť: 0.09 kg
Krajina pôvodu: Španělsko
Značka: Snatt´s
Balení: 85 g

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: