Doručenie zásielky do Vianoc garantujeme pre všetky objednávky, ktoré obdržíme do 14.12.! Od 20.12. do 4.1.2023 budeme zbierať sily na rok 2023. Ďakujeme za Vašu dôveru a priazeň! S pozdravom Michal & Marek z MámeChuť.

Proteínová tyčinka duo, Cookies & Malina

Akcia Tip
Značka: Cereabar
1,20 € –8 %
proteinova-tycinka-duo-cookies-malina
1,20 € –8 % 1,10 €
Skladem (>10 ks)
  • Lahodná pečená 2 vrstvová proteínová tyčinka s belgickou čokoládou, bez lepku.

  • 20 % rastlinný a srvátkový proteín - S belgickou čokoládou - Bez konzervantov - Bez lepku - Bez palmového tuku
  • Zloženie: srvátkový proteínový prášok 23 %, maslo, ovsená múka bez lepku, kokosový cukor *, jogurtová poleva 10 % (cukor, plne stužené rastlinné tuky (kokosový olej, repkový olej), sušená srvátka, jogurtový prášok (2 %), kyselina citrónová, emulgátor: sójový lecitín, aróma (jogurt)), jablkové pyré (jablkové pyré, antioxidant: kyselina L-askorbová), biela belgická čokoláda 3 % (cukor, sušené plnotučné mlieko, kakaové maslo, sušené odtučnené mlieko,emulgátor: sójový lecitín, prírodná vanilková aróma), ochutený prášok s tvarohom 3 % (dextróza, sušený tvaroh 20 %, sušená srvátka, regulátor kyslosti: kyselina citrónová, laktóza, sušené odstredené mlieko,mliečna bielkovina, aróma), mrazom sušené maliny 3 %, kakaový prášok so zníženým obsahom tuku, slnečnicový lecitín= z certifikovaného ekologického poľnohospodárstva. Označenie BIO podľa nariadenia ES č. 834 / 2007.Bio kontrolné číslo: CZ-BIO-002.      

Detailné informácie

Podrobný popis

Skladovanie: Uchovajte v suchu, chlade a tme. Chráňte pred mrazom a priamym slnečným svitom. 

Minimálna trvanlivosť: 6 mesiacov od dátumu výroby  

Výživové údaje v 100g

Energetická hodnota 1908 KJ / 457 kcal

Tuky 25g, z toho nasýtené mastné kyseliny 17g

Sacharidy 35g, z toho cukry 24g

Vláknina 4,7g

Bielkoviny 21g

Soľ 0,40 g 

Dodatočné parametre

Kategória: Proteinové
Hmotnosť: 0.04 kg
Krajina pôvodu: Česká republika
Značka: Cereabar
Balení: 40 g

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: