TIE NAJVÄČŠIE ZĽAVY - DO 29.11. - AŽ 25%! NEMOŽNO UPLATNIŤ ZĽAVOVÉ KÓDY. Doručenie do Mikuláša garantujeme pre všetky objednávky, ktoré obdržíme do 29.11.

Med kvetový, český

Akcia Tip SCD
11,50 € 7,40 € od 7,40 € –10 % –11 % až –11 %
med-kvetovy
11,50 € 7,40 € od 7,40 € –10 % –11 % až –11 % 10,30 € 6,60 € od 6,60 €
Skladem (>10 ks) Skladem (>10 ks) Zvoľte variant
Balenie
Zvolený variant nie je k dispozícii. Reset vybraných parametrov.
  • Kvetový med je ľahko stráviteľný vďaka obsahu jednoduchých cukrov glukózy a fruktózy. Obsahuje peľové zrná rôznych rastlín, ktoré obohacujú med o významné prírodné látky. Kvetový med pochádza z kvetov ovocných stromov, repky a lúk.

  • Kvalitný kvetový med pôvodom z malej včelárskej farmy na Svitavsku. Toto obľúbené prírodné sladidlo nesmie chýbať v žiadnej domácnosti. Každý si z detstva pamätá čaj ochutený medom alebo chleba s maslom a medom.

  • Použitie: Hodí sa na ochutenie teplých nápojov, do cesta na pečenie alebo na dosladenie obilných kaší. S medom môžete kúzliť aj v slanej kuchyni - pridať lyžičku do zálievok a dresingov, marinád na grilovanie alebo do omáčok.

  • Zloženie: 100% med

Detailné informácie

Podrobný popis

Medová farma Svitavy vznikla spoluprácou dvoch včelárov Jána Špačka a Luďka Frohdeho v roku 2014. Postupom času sa farma rozšírila na dnešných 450 včelstiev umiestnených na 11 stanovištiach.

Kvetový med prirodzene kryštalizuje. Pri stekuťovaní medu by ste ho nemali zahriať viac ako na 40-50 °C. Kvetový med obsahuje peľové zrná rôznych rastlín, ktoré obohacujú med o významné prírodné látky. Kvetový med pochádza z kvetov ovocných stromov, repky a lúk.

Vedeli ste, že: Med sa nekazí. Vďaka vysokému obsahu cukru sa v ňom nemnožia baktérie a vďaka nízkemu obsahu vody sa v ňom nemôžu uchytiť kvasinky.

Dodatočné parametre

Kategória: Cukry a sladidlá
Krajina pôvodu: Česká republika
Značka: Medová farma s.r.o.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: