Mango plátky, lyofilizované, sušené mrazom

Tip Vegan SCD
194,60 € 324 € 961 € od 194,60 €
Skladem (4 ks) Skladem (2 ks) Brzy skladem Zvoľte variant
Balenie
Zvolený variant nie je k dispozícii. Reset vybraných parametrov.
  • Mango bez obsahu cukru a SO2 je delikátna pochúťka s čistou chuťou. Je to veľmi obľúbené ovocie. Je vhodné ako malá desiata alebo ho možno použiť ako základ pre skvelé smoothies.

  • Mango je veľmi obľúbené ovocie, patriace do rodu Mangifera. Sušené mango má krásnu oranžovú farbu a neodolateľnú chuť. Je vhodné ako malá desiata alebo ho možno použiť aj pri príprave musli.

  • U sušeného ovocia dochádza k tzv. cukornateniu, ktoré sa prejavuje bielymi škvrnkami na ovocí. Tento stav neznižuje kvalitu výrobku, ale naopak je viditeľnou zárukou, že bio ovocie nebolo ošetrené žiadnym chemickým prostriedkom, ktorý by zabraňoval cukornateniu. Pretože mango obsahuje najviac provitamínu A zo všetkých druhov ovocia a tiež veľké množstvo iných antioxidantov (vitamínu C a E) .

  • Lyofilizácia je proces sušenia mrazom, pri ktorom si ovocie zachováva svoju prirodzenú štruktúru, farbu, vôňu a predovšetkým nutričnú hodnotu vrátane všetkých vitamínov a minerálov obsiahnutých v čerstvom ovoci.

  • Lyofilizované potraviny vynikajú predovšetkým nízkou hmotnosťou, pri zachovaní výživových látok a možností niektorých potravín uvedením do pôvodného stavu rehydratáciou. V závislosti od balenia majú potom lyofilizované potraviny predĺženú životnosť.

  • Zloženie: mango sušené*. Obsahuje prirodzene sa vyskytujúce cukry.

Detailné informácie

Podrobný popis

Skladovanie: skladujte pri teplote do 25 °C a relatívnej vlhkosti do 70 %.

Výživové údaje na 100 g výrobku:
energetická hodnota: 1 261 kJ/298 kcal
tuky: 2,2 g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 0,5 g
sacharidy: 61,5 g
cukry: 60 g
bielkoviny: 2,9 g
soľ: 0,02 g 

Dodatočné parametre

Kategória: Lyofilizované ovoce, sušené mrazem
Krajina pôvodu: Thajsko
Značka: Les fruits du paradis

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: