Kokosový cukor, BIO
Súvisiaci tovar
Podrobný popis
CZ-BIO-002 / Poľnohospodárska produkcia mimo EÚ
Minimálna trvanlivosť: min 36 mesiacov od okamihu produkcie
Skladovanie: chladné, tmavé a suché miesto (max. 20 ° C, max, 65 % vlhkosť vzduchu)
Kokosový cukor sa získava z nektáru okvetia kokosových paliem, ktoré sa pred zberom musia narezať. Po zbere sa necháva z tejto sladkej šťavy pomalým zahrievaním úplne odpariť voda a výsledným produktom potom sú kryštáliky kokosového cukru.
Kokosový cukor sa v oblasti pestovania kokosov využíva po celé tisícročia, pre Európu sa ale jedná o pomerne čerstvú novinku.
Kokosový cukor sa veľmi dobre rozpúšťa, takže s ním môžete smelo zladiť všetky nápoje. Oceníte ho ale aj pri príprave rôznych sušienok, koláčov, zákuskov, zmrzlín a sladkých náplní do toriet, pretože im dodá punc jedinečnosti a luxusu.
Nutričné hodnoty na 100g výrobku:
ENERGIA [kJ / kcal]: 1559/383
TUKY [g]: 0,4, z toho nasýtené mastné kyseliny [g]: <0,1
SACHARIDY [g]: 93,4, z toho SUKRÓZA [g]: 86,9, z toho FRUKTÓZA [g] 2,7
VLÁKNINA [g]: k.A.
BIELKOVINY [g]: 0
SOĽ [g]: 0,90
SODÍK [mg]: 360
Nutričné hodnoty sa môžu u prírodných produktov líšiť.
Dodatočné parametre
Kategória: | Cukry a sladidlá |
---|---|
Krajina pôvodu: | Indonésie |
Značka: | Les fruits du paradis |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.