Doručenie zásielky do Vianoc garantujeme pre všetky objednávky, ktoré obdržíme do 14.12.! Od 20.12. do 4.1.2023 budeme zbierať sily na rok 2023. Ďakujeme za Vašu dôveru a priazeň! S pozdravom Michal & Marek z MámeChuť.

Ghí prepustené maslo, čisté

22,20 € 10,20 € 16,80 € od 10,20 €
Skladem (10 ks) Skladem (2 ks) Skladem (3 ks) Zvoľte variant
Balenie
Zvolený variant nie je k dispozícii. Reset vybraných parametrov.
  • Ghí, čiže prepustené maslo je čistý maslový tuk, ktorý chutí a vonia rovnako ako maslo, ale má iné vlastnosti, omnoho zdravšie. Má vysoký dymový bod, teda sa neprepaľuje, má dlhú trvanlivosť a nemusí sa chladiť. Neobsahuje žiadne mliečne bielkoviny.

  • Okrem vynikajúcich senzorických vlastností má skvelé účinky na ľudské zdravie, podľa starej indickej medicíny ajurvédy je ghí najlepšia potravina na svete a právom je radené medzi superpotraviny.

  • Ghí je taktiež veľmi dobrý nosič účinkov bylín a korenia. Ghí je možné bežne používať pri každodennom varení ako alternatívu akémukoľvek tuku v teplej kuchyni.

  • Mrkni na naše články, PREČO ho používať alebo TIPY na praktické využitie.

  • Zloženie: bezvodý maslový tuk 99 %.

Detailné informácie

Podrobný popis

Skladovanie: 12 mesiacov, skladovať pri teplote do 25°C, po otvorení spotrebujte do troch mesiacov.

Okrem vynikajúcich senzorických vlastností má skvelé účinky na ľudské zdravie, podľa starej indickej medicíny ajurvédy je ghí najlepšia potravina na svete a právom je radené medzi superpotraviny.

Ghí je taktiež veľmi dobrý nosič účinkov bylín a korenia. Ghí je možné bežne používať pri každodennom varení ako alternatívu akémukoľvek tuku v teplej kuchyni.

Výživové údaje na 100g:
Energetická hodnota: 3677kJ / 878,2kcal
Tuky 99,4 g z toho nasýtené mastné kyseliny: 70g
Sacharidy: 0,1g z toho cukry 0g
Bielkoviny: 0,01g
Soľ: < 0,01 g

Dodatočné parametre

Kategória: Ghí maslo
Krajina pôvodu: Česká republika
Značka: České Ghíčko
Balení: 1 L

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: