Figy Lerida, sušené, BIO

Tip Vegan Bio SCD
4,20 € 8,40 € 15,50 € 42 € 69,80 € 155,60 € od 4,20 €
Brzy skladem Brzy skladem Skladem (6 ks) Skladem (>10 ks) Skladem (>10 ks) Skladem (>10 ks) Zvoľte variant
Balenie
Zvolený variant nie je k dispozícii. Reset vybraných parametrov.
  • Figynutričnou ​​bombou. Sú považované za jednu z najzdravších potravín, zvlášť ich semienka a dužina, ktoré sú plné vlákniny.

  • Obsahujú vitamíny A, C, B1, B2, bielkoviny, aminokyseliny, draslík, pektíny, organické kyseliny, vlákninu a fermenty. K najúčinnejším obsahovým látkam patria enzýmy.

  • Zloženie: 100 % figy BIO

Detailné informácie

Podrobný popis

CZ-BIO-002 / Poľnohospodárska produkcia mimo EÚ

Minimálna trvanlivosť: min 12 mesiacov od dátumu výroby

Skladovanie: chladné, tmavé a suché miesto (4 - 6 °C, max, 65 % vlhkosť vzduchu)

Figy patrí medzi jedno z najobľúbenejších druhov sušeného ovocia, nielenže sú chuťovo výborné a hodia sa na cesty ako sladká desiata, ktorá dodá energiu vďaka nerafinovaným cukrom, ale hlavne pokiaľ nezjete 3 kg na posedenie, tak nie je dôvod sa báť o priberanie na váhe. Výborné ovocie za super cenu, ktoré je neprisladzované a nesírené. Proste len čisté sušené figy.

Vďaka značnému množstvu cukru je takmer okamžitým zdrojom energie pre všetkých športovcov! Jedná sa o nerafinované cukry, sú ihneď uvoľňované do krvi a využívané telom. Obava, že by sme po konzumácii fíg priberali na váhe, je zbytočná. Vysoký obsah vlákniny môže napomáhať k zlepšeniu pri zažívacích problémoch, predovšetkým pri črevnej nedostatočnosti a porušenej črevnej mikroflóre.

 

Nutričné ​​hodnoty na 100g výrobku:

ENERGIA [kJ / kcal]: 1137/272

TUKY [g]: 1,3, z toho nasýtené mastné kyseliny [g]: 0,1

SACHARIDY [g]: 55,1, z toho CUKRY [g]: 55,1

VLÁKNINA [g]: 12,9

BIELKOVINY [g]: 3,5

SOĽ [g]: 0,10

SODÍK [mg]: 40

Nutričné ​​hodnoty sa môžu u prírodných produktov líšiť.

Dodatočné parametre

Kategória: Sušené ovoce
Krajina pôvodu: Turecko
Značka: Les fruits du paradis

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: