Zľavy. Veľké. Výpredajové! Až 20% dole. Akcia platí do 12.10. UPOZORNENIE: Nie je možné využívať zľavové kódy.

Datle Deglet Nour, bez kôstky, BIO

Tip Vegan Bio SCD TOP
2,60 € 4,40 € 7,70 € 20,30 € 33,80 € 57 € od 2,60 € –4 % –5 % –5 % –5 % –5 % –5 % až –5 %
datle-deglet-nour-bio
2,60 € 4,40 € 7,70 € 20,30 € 33,80 € 57 € od 2,60 € –4 % –5 % –5 % –5 % –5 % –5 % až –5 % 2,50 € 4,20 € 7,30 € 19,30 € 32,10 € 54,10 € od 2,50 €
Skladem (>10 ks) Skladem (1 ks) Skladem (5 ks) Skladem (>10 ks) Skladem (>10 ks) Skladem (>10 ks) Zvoľte variant
Balenie
Zvolený variant nie je k dispozícii. Reset vybraných parametrov.
  • Čerstvé Datle Deglet Nour na vetvičke sú pravým zlatom medzi ovocím. Sú výnimočné svojou dokonalou karamelovou chuťou i zlatistým vzhľadom. Datle Deglet Nour sa vám budú jednoducho rozplývať na jazyku. Ak ich raz vyskúšate, tak ich budete chcieť stále.

  • Zloženie: 100 % datle BIO

Detailné informácie

Podrobný popis

CZ-BIO-002 / Poľnohospodárska produkcia mimo EÚ

Skladovanie: chladné, tmavé a suché miesto (0 - 4 °C, max. 70 % vlhkosť vzduchu)

ČERSTVÉ DATLE DEGLET NOUR BEZ pridaného cukru a SO2

Na datľovníku pravom v subtropických oblastiach rastú sladké datle. Odroda Deglet Nour sa pestuje najmä v Tunisku, Líbyi a Alžírsku, odkiaľ pôvodom pochádza. Prvé záznamy o jej pestovaní pochádzajú z prelomu 13. a 14. storočia. V Alžírsku je datľovník vysadený najmä v oblasti Biskra a v oázach Tolga a M'Chouneche. V Tunisku sa pestuje predovšetkým v JERID a Nefzaoua. V 20. storočí sa datle Deglet Nour začali pestovať V Kalifornii, Arizone a Texase, kde sa tešia veľkej obľube.

 

Nutričné ​​hodnoty na 100g výrobku:

ENERGIA [kJ / kcal]: 1204/284

TUKY [g]: 0,4, z toho nasýtené mastné kyseliny [g]: 0,1

SACHARIDY [g]: 65,0, z toho CUKRY [g]: 23,5

VLÁKNINA [g]: 6,9

BIELKOVINY [g]: 1,7

SOĽ [g]: 0,01

Nutričné ​​hodnoty sa môžu u prírodných produktov líšiť.

Dodatočné parametre

Kategória: Sušené ovoce
Krajina pôvodu: Alžírsko
Značka: Les fruits du paradis

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: