So zľavovým kódom: VIANOCE10 - ušetríš 10% na všetkých produktoch v kategórii "Varenie a pečenie". Doručenie do Vianoc garantujeme pre všetky objednávky do 18.12. (vrátane). Vianočnú dovolenku máme od 22.12. do 8.1.. Potom budeme objednávky postupne odosielať. Ďakujeme za pochopenie. Prajeme Vám šťastné a veselé Vianoce plné radosti, lásky a chutí.

Blondie tyčinka, čierne ríbezle s belgickou čokoládou

1,10 €
Skladem (4 ks)
  • Lahodná pečená tyčinka s čiernymi ríbezľami a bielou belgickou čokoládou, bez lepku, bez konzervantov, bez palmového tuku.  
     
  • S belgickou čokoládou - Bez konzervantov - Bez lepku - Bez palmového tuku
  • Zloženie: Ovsená múka bez lepku, jogurtová poleva 18 % (cukor, plne stužené rastlinné tuky (kokosový olej, repkový olej), sušená srvátka, jogurtový prášok (2 %), kyselina citrónová, emulgátor: sójový lecitín, aróma), maslo, cukor kokosový *, jablkové pyré (jablkové pyré, antioxidant: kyselina L-askorbová), biela belgická čokoláda 6 % (cukor, sušené plnotučné mlieko, kakaové maslo, sušené odtučnené mlieko, emulgátor: sójový lecitín, prírodná vanilková aróma, obsah kakaovej sušiny min. 20 %), sušený čierne ríbezle 5 %, ochutený prášok s tvarohom 5 % (dextróza, nízkotučný tvaroh v prášku 20 %, sušená srvátka, regulátor kyslosti: kyselina citrónová, laktóza, sušené odstredené mlieko, mliečna bielkovina, prírodná aróma), hrachový proteín *, slnečnicový lecitín. * = Z certifikovaného ekologického poľnohospodárstva.

Detailné informácie

Podrobný popis

Skladovanie: Uchovajte v suchu, chlade a tme. Chráňte pred mrazom a priamym slnečným svitom. 

Minimálna trvanlivosť: 6 mesiacov od dátumu výroby  

Výživové údaje v 100g

Energetická hodnota 1826 KJ / 437 Kcal

Tuky 24g, z toho nasýtené mastné kyseliny 16g

Sacharidy 47g, z toho cukry 31g

Vláknina 4,1g

Bielkoviny 6,5g

Soľ 0,10g

Dodatočné parametre

Kategória: SuperPotravinové
Hmotnosť: 0.04 kg
Krajina pôvodu: Česká republika
Značka: Cereabar
Balení: 40 g

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: