Prajeme Vám do nového roku 2023 veľa zdravia, lásky a chutí. Ďakujeme za Vašu dôveru a priazeň. S pozdravom Michal & Marek z MámeChuť.

Banánová múka, BIO (ze žlutých banánů)

Tip Vegan Bio SCD TOP
4,20 € 11,30 € 20,50 € 57,90 € 94,40 € 377,80 € od 4,20 €
Skladem (>10 ks) Skladem (>10 ks) Skladem (>10 ks) Skladem (>10 ks) Skladem (>10 ks) Skladem (7 ks) Zvoľte variant
Balenie
Zvolený variant nie je k dispozícii. Reset vybraných parametrov.
  • Banánová múka - ovocná v BIO kvalite! Vyrába sa z usušených a pomletých sladkých banánov.

  • Jej využitie je všestranné. Hodí sa nielen pre sladké pečenie (vynikajúca v mrkvovom a tekvicovom koláči), ale výbornou službu urobí tiež pri pečení chleba. V Latinskej Amerike sa používa aj na prípravu kaší pre deti. Banánová múka je prirodzene bezlepková a vhodná pre celiatikov. Je vhodná pre Paleo stravu a špeciálnu sacharidovú diétu.

  • Zloženie: 100 % banány sušené BIO

Detailné informácie

Podrobný popis

CZ-BIO-002 / Poľnohospodárska produkcia mimo EÚ

Minimálna trvanlivosť: min 24 mesiacov od dátumu výroby

Skladovanie: chladné, tmavé a suché miesto (max. 20 ° C, max, 65 % vlhkosť vzduchu)

Pre tepelné spracovanie:

  • sladké i slané pečenie
  • na zahusťovanie, príprava kaší
  • obaľovanie mäsa a rýb
  • Pre studenú kuchyňu: - príprava smoothie

Banánová múka má neutrálnu chuť. Múka je vhodná pre tepelné spracovanie. V malom množstve sa dá použiť aj v studenej kuchyni. Môžete ju použiť až 30 % z celkového množstva múky v recepte. S múkou môžete pripraviť chutné torty, buchty, koláče, cukrovinky, smoothies a slané pečivo.

Nutričné ​​hodnoty na 100g výrobku:

ENERGIA [kJ / kcal]: 1528/360

TUKY [g]: 0,2, z toho nasýtené mastné kyseliny [g]: 0,2

SACHARIDY [g]: 82,1, z toho CUKRY [g]: 57,1

VLÁKNINA [g]: 7,1

BIELKOVINY [g]: 4,0

SOĽ [g]: 0,1

Nutričné ​​hodnoty sa môžu u prírodných produktov líšiť.

Dodatočné parametre

Kategória: Mouky
Krajina pôvodu: Peru
Značka: Les fruits du paradis

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: