S doručením balíčka majte prosím strpenie. Robíme všetko, čo je v našich silách! Doručenie zásielky do Vianoc garantujeme pre všetky objednávky, ktoré obdržíme do 14.12.! Od 20.12. do 4.1.2023 budeme zbierať sily na rok 2023. Ďakujeme za Vašu dôveru a priazeň! S pozdravom Michal & Marek z MámeChuť.

Arašidový krém 100 %, chrumkavý

Vegan TOP
Značka: MámeChuť
5,70 €
Skladem (>10 ks)

RUČNÁ VÝROBA, BEZ KONZERVATOV, BEZ PALMOVÉHO OLEJA, BEZ PRIDANÉHO CUKRU, NATURAL.

Pochrumkaj si! Máš chuť na arašidy? Naozaj iba na arašidy a nič iné? Tento krém je vyrobený zo 100 % prírodných pražených arašidov.

Je chutnou a výživnou potravinou, ideálnym doplnkom do Vašich jedál, desiat, na varenie, alebo aj jednoducho len tak na vianočku či toast s teplým kakaom. Arašidový krém si zachováva vysoký obsah proteínov a súčasne výraznú hustú orechovú chuť. Nie je potrebné dodávať, že nepridávame žiadne zbytočnosti ako sú soľ, cukor alebo olej.

Maslo obsahuje vynikajúci zdroj bielkovín, zdravých nenasýtených mastných kyselín, vitamínov a minerálov, sacharidov a zdravých tukov a samozrejme s vysokým obsahom bielkovín. Arašidový krém je prírodným zdrojom kalórií, čo je skvelé pre tých, ktorí majú vysoký výdaj energie a tiež pre športovcov, ktorí zle priberajú na hmotnosti.

Zloženie: 100% arašidy pražené

 

Detailné informácie

Podrobný popis

Nutričné hodnoty na 100 g:
Energia 2457 Kj / 587 kcal
Bielkoviny 24,4 g
Sacharidy 21,3 g, z toho cukry 4,9 g
Tuk 49,7 g, z toho nasýtené mastné kyseliny 7,7 g
Soľ 0,02 g

Na docielenie tekutej konzistencie, krém uchovávajte v izbovej teplote. Na docielenie tuhej konzistencie, krém uchovávajte v chlade.

U tohto výrobku môže dôjsť k miernej separácii oleja, ktorý sa prirodzene nachádza v orechoch i semenách. Ide o prirodzený jav, ktorý neznamená, že je výrobok skazený. Krém stačí premiešať. :)

Dodatočné parametre

Kategória: Ořechové krémy
Hmotnosť: 0.66 kg
Balenie: 390 g
Krajina pôvodu: Česká republika
Značka: MámeChuť

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: